Gratis

Essentiële Olie Experiënce BASIS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Einthovenlaan 14 Doetinchem

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben jij die ondernemende vrouw met vage lichamelijke klachten en zoek je een natuurlijke manier om jouw gezondheid te ondersteunen?

Over dit evenement

Wil je graag meer balans en rust in jouw hoofd en lichaam of verlichting in de stijve spieren of gewrichten?

Herken je ook de heerlijke geur als je in het bos loopt, dat ontspant bijna direct. Je ruikt dan de vluchtige aromatisch bestanddelen de planten, bomen, grassen of bloemen, dit zijn allemaal essentiële oliën. Dus je kent ze al!

Deze bestanddelen beschermen de natuur tegen schimmels, infecties, bacteriën of hiermee lokken planten insecten aan voor de voortplanting. Wij zijn ook een stukje natuur en maken al eeuwenlang gebruik van de essentie van de plant

In een ontspannen huiselijke sfeer leer ik je de werking van de oliën ter ondersteuning van bepaalde gezonde lichaamssystemen. Je gaat zelf de essentiële oliën van doTERRA 🌱smeren🌱 inhaleren en sommigen zelfs🌱 innemen.

We bespreken de 10 basis olien van dōTERRA

Pepermunt | Lavendel |On Guard | Air | Deep Blue | Lemon |Frankincense | Zengest | Melaleuca | Oregano

Denk bijvoorbeeld aan gezonde en sterke spieren en gewrichten, ondersteuning bij je cognitieve gezondheid; bij focus en geheugen, gebruik na een zware maaltijd om opgeblazen gevoel te verminderen, ter ondersteuning bij een gezonde hormoonhuishouding. Wat weer effect heeft op je slaapritme, je energiehuishouding, gezonde haren, huid en nagels e.a.

* Wat zijn essentiële oliën?* Hoe kun je ze veilig gebruiken?* Welke oliën bieden ondersteuning aan bepaalde systemen van het lichaam?* Maar ook bewustwording van goede voeding, rust, bewegen en de dagelijkse gewoontes!

Wil jij in jij weer in jouw kracht komen te staan, jouw lifestyle een upgrade geven en je veilig voelen met deze eeuwenoude tools? Laat mij je dan begeleiden in de wereld van Essentiële oliën.

Meld je aan via de link van Eventbrite en je krijgt een GRATIS telefonische balans sessie van 20 minuten, waarin ik je minimaal 2 gouden tips geef om je weer energiek en gelukkig te voelen en een persoonlijke olie sample cadeau, zodat ook jij de kracht van de oliën kunt ervaren. Nog voor deze Essentiële Olie Experiënce BASIS.

I.v.m. Covid 19 richtlijnen en het olie sample cadeau, is aanmelden noodzakelijk!

We zijn maximaal met 5 mensen, maar wil je liever een privé sessie dan is dit ook mogelijk.

Ik houd mij aan de voorschriften van het RIVM. Bij binnenkomst handen wassen, 1,5 meter afstand en iedereen krijgt de te gebruiken oliën van die avond in een persoonlijk setje, er wordt dus niets doorgegeven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Einthovenlaan 14 Doetinchem

Einthovenlaan 14

7002 HG DOETINCHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen