Gratis

Eten en ontwerpen met de boer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ketelhuisplein

Embassy of Food

Eindhoven, NB 5617 AE

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste vriend van de Lanbouw Innovatie Campus,

Aan tafel met de boer. Geniet van zijn aardappelen die de Opperdoezer doet vergeten of proef zijn paté waarvan jij denkt ‘ja, dàt is nou echt paté’. En help hem al etend verder.

Ben jij een smaakwonder, een ontwerpkoning, een marketingbeest of gewoonweg liefhebber, dan ruimen wij voor jou een plek in aan onze Plus1-Tafel. De boeren zijn reuze benieuwd naar jouw oordeel en advies. Want alleen daarmee kunnen ze de volgende stap maken, de stap naar producten waar jij blij van wordt.

De Plus1-Tafel is een initiatief van de Landbouw Innovatie Campus, waar boeren leren de weg te vinden naar een voor hun winstgevende en voor ons allen duurzame toekomst. Door wat ze al goed kunnen te voorzien van een Plus. Een Plus in smaak en kwaliteit, in presentatie, kortom, in onderscheidendheid.

Tijdens de Dutch Design Week (#DDW17) ga je in ons proeflokaal met de boeren al etend ontwerpen. De boeren bereiden een smaakvol diner van de producten waarmee zij het verschil willen maken. In ruil gun jij ze een inkijkje in jouw belevingswereld. Wat verwacht jij van een product? Moet ’t goed smaken of doen de looks er ook toe? Is branding belangrijk of juist niet, en wil je producten elke week kunnen eten of zijn bepaalde periodes in het jaar ook goed? Je mag ’t allemaal zeggen aan de Plus1-Tafel.

We hebben aan onze Plus1-Tafel ruimte voor 60 personen. Dus wees er snel bij. Na het diner brengen we nog een bezoek aan de Food Embassy, waar we je meenemen in de wereld van voedsel en ontwerp. We sluiten af met een borrel waar je verder kunt praten met je tafelgenoten.

Programma:

18.30 uur – Welkom Pieter de Boer & André Schaminée (Landbouw Innovatie Campus)

18.35 uur - Appetizer met Anne-Marie Spierings (Gedeputeerde Agrarische Ontwikkeling)

18.45 uur – Hoofdmenu: 5 gangen diner o.l.v. Tabo Goudswaard

20.00 uur – Dessert: Bezoek Food Embassy

21.00 uur – Borrel met afsluiting

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een gratis ticket te bestellen. In verband met catering rekenen we dan op je komst. Uiterlijk 17 oktober maken we de definitieve tafelindeling. Je krijgt daarover bericht. Mocht je na het aanschaffen van een ticket onverhoopt niet kunnen, stuur dan een e-mail naar zst@tg.nl. Dan kunnen we jouw plek aan iemand anders geven.


Landbouw Innovatie Campus is

een project van FoodUp! BrabantDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ketelhuisplein

Embassy of Food

Eindhoven, NB 5617 AE

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen