Gratis

Eten is een noodzaak - bewust eten een kunst!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MTC Ranst

Broechemlei 8

2520 Ranst

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

NEW YEAR - NEW ME?

Steeds meer mensen zijn bezig met het verbeteren of onderhouden van een gezonde levensstijl. Beweging en/of sporten is vaak een onderdeel dat meteen aangepakt wordt. Dit onderdeel is een kwestie van inplannen én doen. Indien je het niet doet, weet je dat je een steek gemist hebt. Met voeding is dit een heel ander verhaal. Eten moet iedereen. Dit is geen kwestie van doen of van niet doen. De vraag is: “Wat is goed eten voor mij?” Op deze vraag kan geen eenduidig antwoord geformuleerd worden, aangezien elke persoon verschillend is en iedereen andere doelen heeft.

Om je voedingspatroon optimaal te doen afstemmen op jouw behoeften en persoonlijke doelen, kan je best op consultatie gaan bij een diëtiste. Janne Jordan is de vaste diëtiste van MTC.

Op zaterdag 19/01/2019 geeft ze een gratis infosessie te MTC Ranst waarbij ze zal toelichten hoe zij als diëtiste te werk gaat en waarvoor je allemaal bij haar terecht kan. Indien jij wil te weten komen waarom een diëtiste een echte meerwaarde kan zijn om jouw levensstijl te verbeteren, reserveer dan snel jouw plekje!

We verwelkomen graag iedereen op het gratis infomoment te MTC Ranst, Broechemlei 8, 2520 Ranst.

Zien we je zaterdag 19 januari om 9u45?

Tot dan,

Janne & Tim


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MTC Ranst

Broechemlei 8

2520 Ranst

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen