€ 6,52

Etoile International Project - With Your Words

Venster Acties en details

€ 6,52

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De gezondheidscrisis van 2020 maakte dat we nog meer naar anderen omkeken.

Over dit evenement

De dagen waren gevuld met telefoontjes en videoconferenties, stopten we en besloten we die dagen te vullen door voor onszelf en de mensen om ons heen te zorgen.

We belden mensen die we al lang niet meer hadden gehoord, we schreven brieven die nooit geschreven waren, we luisterden naar muziek waar we al lang niet meer naar hadden geluisterd…. het was alsof ik in een nooit afgemaakt fotoalbum leefde en het op zijn plaats zette. We hadden eindelijk tijd om te luisteren naar de emoties die deze herinneringen opriepen.

Deze theatervoorstelling is ontstaan ​​uit de wens om deze momenten te vertellen en te delen met het publiek. Het gaat over het vertellen van momenten die leefden in de kamers van vele huizen, ver van elkaar verwijderd. Deze voorstelling is onderdeel van het Etoile International project waarbij studenten van het Creative College ROC Midden Nederland samenwerken met Italiaanse studenten van ITAF - FITA International Theatre Academy en de Italiaanse school D’arzo.

In verband met de CoronaCheck-app vragen we je eerder te komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Zuilen

Organisator van Etoile International Project - With Your Words

ZIMIHC theater Zuilen is gevestigd in het Vorstelijk Complex en biedt voorstellingen voor, door en met bewoners uit Zuilen. Daarnaast is deze professionele theaterzaal geschikt voor verschillende ontvangsten en bijeenkomsten.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen