Gratis

Evangelism Training LIGHT

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bunschoten-Spakenburg

Haarbrug 6

Stichting EHOP

3751 LM Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 14 & 15 juni zal Willem Fiege een Evangelism Training LIGHT geven in EHOP te Bunschoten. Willem is de 'Europe Outreach' coordinator van stichting EHOP. Hij reist al bijna twee jaar door Europa om overal het Evangelie bekend te maken. Overal waar hij gaat ziet hij mensen kiezen voor Jezus. Ook vinden er bijzondere dingen plaats als genezingen, woorden van kennis en doopfeesten.

Op 14 juni geeft Willem van 19:30-22:00 training in het delen van het complete Evangelie in een paar minuten. Tijdens de twee sessies van deze avond leer je het hele evangelie delen op een effectieve manier, met de juiste woorden en met de juiste houding. Ook leer je aan het einde van je gesprekken doorpakken naar het leiden van mensen in een keuze voor Jezus.

Op 15 juni verzamelen we bij het EHOP gebouw om 19:00 om vervolgens samen naar Amersfoort te rijden voor de koopavond. Lekker veel mensen op één plek die allemaal de verlossing van Jezus nodig hebben. We gaan hier het geleerde in de praktijk brengen. Aansluitend evalueren we na in een lokaal cafeetje onder het genot van wat drinken.

Geef je hieronder even op ajb! We zien uit naar je deelname!!!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bunschoten-Spakenburg

Haarbrug 6

Stichting EHOP

3751 LM Bunschoten-Spakenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen