Everything Azure 2016 @ Microsoft HQ
Gratis
Everything Azure 2016 @ Microsoft HQ

Everything Azure 2016 @ Microsoft HQ

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Microsoft Nederland

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit Azure event wilt u niet missen!

De voordelen van de cloud zijn evident – zoals snelle deployments, ultieme schaalbaarheid en betalen naar gebruik – maar een optimale inzet van de verschillende varianten kan een uitdaging zijn. Ontwikkelingen in de cloud volgen elkaar in sneltreinvaart op. Om u op de hoogte te houden van onze learnings, de huidige status van de cloud en de mogelijkheden in de toekomst organiseren wij in samenwerking met Microsoft een middag waarin u volledig wordt bijgepraat op het gebied van Micrososft Azure en Azure StackU bent van harte uitgenodigd op het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol.

We gaan u bijpraten over specifieke toepassingen van Azure en deze ook laten zien. Er worden concrete cases en ervaringen besproken. We zullen het hebben over de ontwikkelingen en staan uiteraard stil bij Azure Stack. Azure Stack is het nieuwe hybride cloudplatform dat cloudproviders en eindgebruikers de mogelijkheid gaat geven om Azure-diensten vanuit een eigen datacenter te leveren.

Uiteraard komt beveiliging van zowel public als hybrid cloudoplossingen aan bod en bespreken we de mogelijkheden die hybrid cloudoplossingen bieden.

Aan het woord komen productspecialisten van Microsoft die u meenemen naar het beste dat Azure te bieden heeft. De experts van Internedservices zullen u vertellen hoe u deze functionaliteiten optimaal kunt inzetten voor uw organisatie.

U bent van harte welkom vanaf 12:00 uur. Er zal een bescheiden lunch voor u klaarstaan en om 17:00 uur wordt afgerond met een borrel.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Microsoft Nederland

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen