€ 120,75

Excellent Communiceren voor alle leidinggevenden en hun medewerkers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HNK Amsterdam Zuid Oost

102 Burgemeester Stramanweg

1101 AA Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De nieuwste uitnodiging voor jou en je team !

WORKSHOP EXCELLENT COMMUNICEREN VOOR LEIDINGGEVENDEN EN HUN MEDEWERKWERS.

30 MAART 2018 IN HNK AMSTERDAM ARENA, GEBOUW PARIJS. VAN 13.00 TOT 16.00 UUR

De workshop op 30 Maart 2018 loopt vol.

Kom en leer samen met je team hoe je de communicatie binnen het bedrijf kunt verbeteren. Zelfstandigen zonder personeel zijn van harte welkom in onze workshops en kunnen zich melden voor onze individuele coaching trajecten.

Boek NU meteen je TICKETS op EVENTBRITE.

Excellent communiceren voor leidinggevenden en hun medewerkers ( duur 3 uur) op de locatie HNK Amsterdam Arena, gebouw Parijs. Na afloop is er gelegenheid om na te praten in het Restaurant SOOF.

Goede communicatie is cruciaal voor het succes in elke organisatie. Excellente communicatie is niet hetzelfde als perfecte communicatie. De menselijke factor of zoals wij het noemen bij Barsony en Partners(DE MENSELIJKE MAAT) is heel belangrijk om te onderkennen tijdens een gesprek.

Communicatie is tegenwoordig zowel digitaal als fysiek. Bij fysieke communicatie speelt ook je lichaam en je lichaamstaal een belangrijke rol en die wordt vaak vergeten. Slechts een gering percentage van de boodschap die je uitzendt heeft te maken met de inhoud. Dat kan erg verwarrend zijn voor mensen die graag goed en deskundig willen overkomen. Geef dus ook aandacht aan omgevingsfactoren, je stemming, een stukje nervositeit die je met je meedraagt.

Boodschappen dienen juist te worden geïnterpreteerd om te worden begrepen. Dit klinkt als een open deur, maar dat is het beslist niet.

En wat is dan eigenlijk excellente communicatie?

We bedoelen dat je communicatie congruent wordt.

Dat wil zeggen dat je denken, het innerlijk voelen(en ervaren) en je handelen op elkaar zijn afgestemd. Zo krijgen zender en ontvanger een goede verbinding. Om daar te komen zijn er drie fases die je moet onderkennen.

Fase 1 Contact maken

Fase 2 Op elkaar afstemmen

Fase 3 De verbinding die daar dan vanzelf uit voortvloeit als de vorige fases goed zijn doorlopen.


Dan begrijpt de ontvanger je boodschap. Zo kun je stabiel en subtiel de communicatie met de ander beïnvloeden, zonder te manipuleren. Een fijne lijn die iedereen feilloos kan leren aanvoelen.

Wat de ontvanger werkelijk hoort is het resultaat van jouw excellente communicatie.

Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat er veel aspecten van de communicatie worden behandeld.

Dit is een opstap naar het ontwikkelen van betere communicatielijnen in je bedrijf of de organisatie.

We richten ons tijdens de workshops vooral op wat deelnemers ervaren in communicatie. Het is in die zin geen theoretische kennis vergaren, veeleer werken aan een betere performance en het in kaart brengen van je persoonlijke leerdoelen.

Onze workshop excellente communicatie voor leidinggevenden en hun werknemers is onderdeel van het kennis centrum dat ik aan het oprichten ben binnen Barsony en Partners.

Het kenniscentrum is een van de drie pijlers, waarop onze Executive Business Coaching & Development is gebaseerd.

Kijk ook naar de andere twee pijlers als je met ons in zee wilt gaan.

* Bel ons vrijblijvend voor een gesprek over GROOT WERK, dan maken we daarna samen een scan wat er moet gebeuren bij jou op kantoor. Onze website biedt een overzicht. www.barsonyenpartners.nl

* Kies je voor het traject INDIVIDUELE coaching voor leidinggevenden, dan kun je twee trajecten boeken.

- 4 sessies

- 8 sessies

We bieden maatwerk programma’s aan voor al jouw coaching vragen.

Ben je bijvoorbeeld een zelfstandige business professional zonder personeel dan heb je wel andere ontwikkelingswensen en behoeften dan wanneer je een leidinggevende manager of afdelingshoofd in een bedrijf bent.

Aan directie leden, leden van de raad van bestuur, leden van de raad van commissarissen of aan CEO’s bieden we een uniek Business Executive Coaching & Development programma aan.

Eerst kijken we via een intake gesprek wat je in de praktijk wilt bereiken en hoeveel werk het is om dat te ontwikkelen. Onze Executive Coaching is uniek te noemen, omdat we persoonlijke en zakelijke elementen in jouw business performance met elkaar op een juiste manier gaan helpen verbinden, waardoor je op topniveau gaat werken aan jouw succes. Mail ons dan wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om de vraag die je ons wilt voorleggen te bespreken.

Het mail adres is info@barsonyenpartners.nl

PS: Wanneer je zakelijk wilt groeien is het van belang dat je leert om de adrenaline die je voelt als plannen opborrelen, te structureren en goed te begeleiden. Als je werkelijk goed wilt zijn in je werk dien je je te bekwamen in het ontwikkelen van tact en diplomatie gekoppeld aan doorzettingsvermogen. Ook al zijn je klanten, je partners in zaken, een leverancier of een zelfstandige die je voor een bijzondere klus hebt ingehuurd negatief gestemd of wanneer je weerstanden voelt in de omgang met hen, dan verdient het aandacht om vriendelijk en beslist te zijn. De bokshandschoenen( zie foto) zijn het symbool. Je wilt wel de handschoen opnemen, maar je besluit dat er betere manieren zijn om je doelen te bereiken dan te vechten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HNK Amsterdam Zuid Oost

102 Burgemeester Stramanweg

1101 AA Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen