Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TRIMM

Moutlaan 25

7523 MC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meeting Exception Twente bij TRIMM

Donderdag 25 januari is er weer een meeting van Exception Twente. Deze keer bij TRIMM in Enschede. Je bent welkom vanaf 18:45. We beginnen om 19:00 en we sluiten zoals altijd af met een borrel.

Je kunt je inschrijven op exceptiontwente.nl. Heb je al een ticket besteld, maar wil je je afmelden, stuur ons dan even een berichtje.

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte bij het kantoor van TRIMM.

Programma

Code schrijven als een team – Harm-Jan Hazelhorst

"Samen een boek schrijven zonder dat de lezer kan zien wie welk hoofdstuk schreef". In de talk komen een aantal technieken aan bod om als team projecten te doen waarbij je geen verschil ziet wie welk onderdeel heeft gemaakt. Door slim gebruik te maken van verschillende Laravel functionaliteiten kun je dit als team goed bewerkstelligen. In de talk worden een aantal voorbeelden gebruikt die met behulp van Laravel geimplementeerd zijn. Maar de principes / gedachtegang is in elk framework toepasbaar.

Kotlin, Java on steroids – Ron Veen

In 2017 was Kotlin erg in opkomst als een van de belangrijkste talen op de JVM. Mede dankzij de aankondiging van Google voor officiële ondersteuning voor Kotlin op Android. Maar het gebruik van Kotlin blijft niet beperkt tot het mobiele platform; het is ook erg bruikbaar in een enterprise omgeving.

In deze presentatie zal Ron het publiek introduceren tot de meest opvallende features van deze krachtige en statisch getypeerde taal, die de beste elementen van C#, Groovy, Pascal en Scala combineert.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief wordt je geattendeerd op volgende meetings. Je kunt je hier inschrijven:

http://eepurl.com/CBwZL

Als je je inschrijft voor de meeting abonneren we je voor jouw gemak ook op de nieuwsbrief. (Het zijn 2 verschillende systemen). We houden mailcommunicatie minimaal en to the point.

Slides en Foto's

Op Facebook staan foto's en slides.

Donaties

We maken niet veel kosten dankzij de locatiesponsoren. Toch is er bijvoorbeeld wat geld nodig voor bedankjes voor de sponsoren en de sprekers en om het domein te betalen. Op dit moment is er voldoende geld in kas waardoor we geen nieuwe donaties nodig hebben.

Onze boekhouding is volledig transparant en online in te zien.

Over Exception Twente

Exception Twente is een initiatief om software- en IT-professionals uit Twente en omstreken in informele sfeer in contact met elkaar te brengen. De onderwerpen waar Exception Twente zich op richt is alles wat er komt kijken van ontwikkeling tot oplevering en productie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TRIMM

Moutlaan 25

7523 MC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen