Gratis

Exception Twente 28 januari 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Athom

Rigtersbleek-Zandvoort 10-207

7521 BE Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meeting Exception Twente bij Athom

Dinsdag 28 januari is er weer een meeting van Exception Twente. Deze keer bij Athom (makers van Homey) in Enschede. Je bent welkom vanaf 18:45. We beginnen om 19:00 en we sluiten zoals altijd af met een borrel.

Je kunt je inschrijven op exceptiontwente.nl. Heb je al een ticket besteld, maar wil je je afmelden, stuur ons dan even een berichtje.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief word je geattendeerd op volgende meetings. Je kunt je hier inschrijven:

http://eepurl.com/CBwZL

Let op: eerder werd je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief als je je aanmeldde voor een evenement, maar dat doen we niet meer sinds invoering van de AVG. Je moet je dus apart inschrijven voor de nieuwsbrief als je deze wil ontvangen.

Besturen van Arduino applicaties met VirtualPanel – Jaap Daniëlse

Een terugkerend probleem bij het experimenteren met microcontrollers zoals de Arduino familie is het gebrek aan display- en besturingsmogelijkheden.

VirtualPanel biedt een toolbox om vanuit alleen de Arduino code, snel en eenvoudig, display en besturing van experimenten en prototypes te realiseren middels een paneel op de PC. Op dat paneel kunnen naar behoefte display en besturingselementen worden geactiveerd en geconfigureerd.

VirtualPanel is gepubliceerd als een open source project. Dat betekent naast de technische uitdaging van de applicatie zelf het toegankelijk houden voor niet-professionele programmeurs. Ook is het een belevenis om je creatie met de Community te delen.

Dealing with Time and Clocks in Code – Kees Jan Koster

Time, time zones and clocks are surprisingly hard to head with. In this talk I will pick those topics apart and give the audience, clear and easy examples and guidelines to avoid all the time-related mistakes I made in the past.

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeerterrein voor het gebouw. De poort gaat vanzelf open bij het uitrijden.

Donaties

We maken niet veel kosten dankzij de locatiesponsoren. Toch is er bijvoorbeeld wat geld nodig voor bedankjes voor de sponsoren en de sprekers en om het domein te betalen. Op dit moment is er voldoende geld in kas waardoor we geen nieuwe donaties nodig hebben.

Onze boekhouding is volledig transparant en online in te zien.

Over Exception Twente

Exception Twente is een initiatief om software- en IT-professionals uit Twente en omstreken in informele sfeer in contact met elkaar te brengen. De onderwerpen waar Exception Twente zich op richt is alles wat er komt kijken van ontwikkeling tot oplevering en productie.

Privacystatement

Ons privacystatement is hier in te zien


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Athom

Rigtersbleek-Zandvoort 10-207

7521 BE Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen