Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Innovadis

Brouwerijstraat 1

7523 XC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meeting Exception Twente bij Innovadis

Woensdag 30 januari is er weer een meeting van Exception Twente. Deze keer bij Innovadis in Enschede. Je bent welkom vanaf 18:45. We beginnen om 19:00 en we sluiten zoals altijd af met een borrel.

Je kunt je inschrijven op exceptiontwente.nl. Heb je al een ticket besteld, maar wil je je afmelden, stuur ons dan even een berichtje.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief word je geattendeerd op volgende meetings. Je kunt je hier inschrijven:

http://eepurl.com/CBwZL

Let op: eerder werd je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief als je je aanmeldde voor een evenement, maar dat doen we niet meer sinds invoering van de AVG. Je moet je dus apart inschrijven voor de nieuwsbrief als je deze wil ontvangen.

Bitemporeel data management met EntityGrid – Rob van Dort

Bij volwassen data management is het nodig om rekening te houden met historie en wijzigingen. Dit blijkt bij nadere beschouwing lastige problematiek te zijn, aangeduid met de term "bitemporeel data management".

EntityGrid is een concept dat dynamisch beheer van datasets mogelijk maakt met automatische voorzieningen voor multi dimensionaal data management, waaronder bitemporeel en meertaligheid. Tevens is expliciet aandacht besteed aan gemakkelijk gebruik voor de programmeur.

Live music coding met SuperCollider – Marije Baalman

Muziek maken met code? Live on stage? Hoe werkt dat?

Aan de hand van de audioprogrammeertaal SuperCollider legt Marije Baalman uit hoe je een live muziekperformance kan maken met code als interface. Ook de geschiedenis van de livecoding beweging komt aan bod, waar je nog meer performances kan vinden online, en waar je zelf kan beginnen.

Marije Baalman maakt al meer dan 15 jaar muziek met zelfgemaakte hardware en software, en is onder andere lid van de kunstenaarsvereniging Instrument Inventors Initiative en de informele club Netherlands Coding Live.

Parkeren

Innovadis beschikt over een eigen parkeerplaats. De slagboom gaat vanzelf open.

Slides en Foto's

Op Facebook staan foto's en slides.

Donaties

We maken niet veel kosten dankzij de locatiesponsoren. Toch is er bijvoorbeeld wat geld nodig voor bedankjes voor de sponsoren en de sprekers en om het domein te betalen. Op dit moment is er voldoende geld in kas waardoor we geen nieuwe donaties nodig hebben.

Onze boekhouding is volledig transparant en online in te zien.

Over Exception Twente

Exception Twente is een initiatief om software- en IT-professionals uit Twente en omstreken in informele sfeer in contact met elkaar te brengen. De onderwerpen waar Exception Twente zich op richt is alles wat er komt kijken van ontwikkeling tot oplevering en productie.

Privacystatement

Ons privacystatement is hier in te zien


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Innovadis

Brouwerijstraat 1

7523 XC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen