Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ecare

Capitool 10

7521 PL Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meeting Exception Twente bij Ecare

Dinsdag 9 oktober is er weer een meeting van Exception Twente. Deze keer bij Ecare in Enschede. Je bent welkom vanaf 18:45. We beginnen om 19:00 en we sluiten zoals altijd af met een borrel.

Je kunt je inschrijven op exceptiontwente.nl. Heb je al een ticket besteld, maar wil je je afmelden, stuur ons dan even een berichtje.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief word je geattendeerd op volgende meetings. Je kunt je hier inschrijven:

http://eepurl.com/CBwZL

Let op: eerder werd je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief als je je aanmeldde voor een evenement, maar dat doen we niet meer sinds invoering van de AVG. Je moet je dus apart inschrijven voor de nieuwsbrief als je deze wil ontvangen.

Programma

De zin en onzin van smart contracts – Frank Brinkkemper

Het afgelopen jaar heeft het succes van onder andere Ethereum ervoor gezorgd dat de term smart contracts de mainstream heeft bereikt. De één haalde miljoenen op met een klein stukje smart contract code, en de ander weet dit door een bug weer te verliezen. In dit praatje wordt aan de hand van sprekende voorbeelden van smart contract toepassingen inzicht verschaft in de wondere wereld van Ethereum.

I'm doing Dependency Injection; What can go wrong? – Steven van Deursen

Dependency Injection is een techniek om applicatie code te schrijven die loosely coupled is. De belofte is dat onze applicaties hierdoor onderhoudbaarder worden. De meeste ontwikkelaars zijn bekend met DI en we gebruiken bijna allemaal wel een DI Container in onze applicaties. Bekende tools zijn Ninject, Autofac en Castle Windsor. De tools zijn echter maar een deel van het verhaal. Sterker nog, ze zijn optioneel als we het Dependency Injection pattern willen toepassen.

DI heeft zijn eigen set aan specifieke patterns en anti-patterns. In deze sessie behandelen we aan aantal anti-patterns en/of code smells waar je mee te maken gaat krijgen als je loosely coupled applicaties bouwt.

Steven is een software ontwikkelaar uit Nijmegen, bouwer van de DI Container library Simple Injector, en co-auteur van het (nog te publiceren) boek, Dependency Injection in .NET, second edition.

Parkeren

Ecare beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen achter het pand, er is geen slagboom.

Je kunt via de hoofdingang naar binnen en met de lift naar de 4e verdieping gaan. Daar zal de toegangsdeur open staan.

Slides en Foto's

Op Facebook staan foto's en slides.

Donaties

We maken niet veel kosten dankzij de locatiesponsoren. Toch is er bijvoorbeeld wat geld nodig voor bedankjes voor de sponsoren en de sprekers en om het domein te betalen. Op dit moment is er voldoende geld in kas waardoor we geen nieuwe donaties nodig hebben.

Onze boekhouding is volledig transparant en online in te zien.

Over Exception Twente

Exception Twente is een initiatief om software- en IT-professionals uit Twente en omstreken in informele sfeer in contact met elkaar te brengen. De onderwerpen waar Exception Twente zich op richt is alles wat er komt kijken van ontwikkeling tot oplevering en productie.

Privacystatement

Ons privacystatement is hier in te zien


Datum en tijd

Locatie

Ecare

Capitool 10

7521 PL Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen