Gratis

[Exclusief] Michael Shanks over libidinal economy: design and innovation

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KINO Rotterdam

129-133 Gouvernestraat

3014 PM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat gaat er met Silicon Valley gebeuren over 20 jaar? Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van design en innovatie? En wat betekent dit voor een stad als Rotterdam?
>Wie kan je dat beter vertellen dan de one-and-only Michael Shanks?!

Michael Shanks is professor Archeologie aan Stanford en onderdeel van de Stanford Design School. Als onderdeel van de International Advisory Board adviseert hij Rotterdam over de rol van cultuur in stad. In eerdere lezingen en workshops voor R’damse Nieuwe sprak hij in over Design Thinking - een creatieve denkwijze voor complexe probleemstellingen.

Shanks is terug en komt een exclusief praatje houden over 'The libidinal economy: fresh perspectives on design and innovation in Silicon Valley and beyond'. Hij raakte geïnspireerd door zijn werk aan 'Urban Futures' en recente connecties met Tesla.

Shanks is archeoloog en zoals 'ie 't zelf zegt: ''Archaeologists don’t discover the past – they work on what remains. We are all archaeologists now [...] working on what remains, caring about the past with a view to the present and the future.''

Inloop: 19.00 - 19.30u
Lezing en Q&A: 19.30 - 21.00u
Borrel: 21.00 - 22.00u


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KINO Rotterdam

129-133 Gouvernestraat

3014 PM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen