Gratis

Exclusieve MeerBusiness InnerCircle in Boutique Apart hotel Wittenberg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wittenberg Aparthotel

157 Nieuwe Kerkstraat

1018 VL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

12 Juli organiseert MeerBusiness Amsterdam samen met Boutique Apart hotel Wittenberg een exclusieve InnerCircle in de sfeervolle tuin van het hotel. Hotel Wittenberg, het oorspronkelijke Luthershuis in de "jodenbuurt" hartje Amsterdam met een rijke historie opende in 2017 haar deuren. Het Boutique Apart hotel is vooral geschikt voor de zakelijke reiziger of toerist.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is deze exclusieve InnerCircle slechts toegankelijk voor een beperkt aantal van onze Premium leden. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom!

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB. Eén van de instrumenten die wij gebruiken is deze InnerCircle. MeerBusiness Amsterdam creëert tijdens de InnerCircle een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. U zult tijdens deze bijeenkomst ervaren hoe dat het beste werkt en wat van de deelnemers verwacht wordt. De praktijk heeft ons geleerd dat het in eerste instantie gaat om ‘geven’. Vroeger of later volgt dan vanzelf het ‘ontvangen’. We gaan meteen aan de slag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wittenberg Aparthotel

157 Nieuwe Kerkstraat

1018 VL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen