excursie Dag van de Architectuur Stadsforum Tilburg

Venster Acties

excursie Dag van de Architectuur Stadsforum Tilburg

een exclusieve rondleiding met planmakers rond het Stadsforum tijdens de Dag van de Architectuur 2023 Toegang | Toegankelijkheid

Door CAST | Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg e.o.

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 11:00 - 14:30 CEST

Locatie

Stadhuis 130 Stadhuisplein 5038 TC Tilburg Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Het Architectenplatform Tilburg en Centrum voor Architectuur en Stedenbouw organiseren ook dit jaar samen De dag van Architectuur. Het thema dit jaar is toegang en toegankelijkheid.

Beleef een stuk Tilburg samen met de planmakers. Hoe wordt er gewerkt aan de stad, wat wordt er gekoesterd en waar komen grote veranderingen? De stad gaat verdichten, wat betekent dat? Waar merk je dat nu in de stad?

Doe op 17 juni mee met een wandeling door de stad, rondom het nieuwe Stadsforum. Onderweg delen planmakers en architecten wat er te zien is, waarom het er zo uitziet en welke ontwikkelingen er te wachten staan. Krijg op een unieke manier toegang tot een aantal gebouwen en plekken waar je misschien normaal nooit komt en bekijk ze door een nieuwe bril. Beleef de toekomstige inhoud van een locatie door de verbeelding en het verhaal van de ontwerper.

De wandeling is voor jong tot oud en bestrijkt een compact gebied. Halverwege strijken we neer om met uitzicht te genieten van een lunch verzorgd door een van onze lokale ondernemers.

Het programma wordt de komende tijd verder aangevuld.

inloop 10.30u

start rondleiding 11uur bij het Stadhuis

Over de organisator