€ 10

Excursie Mechelen - 3e fase Nieuwe Mark

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In Breda heeft het college van B&W besloten de derde fase van het doortrekken van de Nieuwe Mark uit te voeren.

Op 21 oktober organiseert BLASt een excursie naar Mechelen waar enkele jaren geleden het water is teruggebracht naar het centrum van de stad. Mechelen heeft op een bijzondere en eigentijdse manier diverse plaatsen in de stad opnieuw ingericht waarbij het water centraal staat; lopen over het water, nieuwe stadstuinen en speelwater in de vorm van fonteinen voor kinderen, de stad heeft de historie teruggehaald.
Wat kunnen we in Breda leren van deze voorbeelden en wat staat ons te wachten? Ga mee en doe inspiratie op onder leiding van een gids. Donderdag 26 oktober zullen we onze bevinden bespreken tijdens een BLAStcafé, landschapsarchitect Harold van den Broek (gemeente Breda) komt de plannen voor Breda toelichten. Meld je voor het BLAStcafé gratis aan via het evenement op onze Facebookpagina.

De excursie wordt georganiseerd middels een busreis. We zullen om 09:30 uur vertrekken vanaf de taxi standplaats aan de Belcrumzijde van het NS station Breda. Rond 17:00 uur zal de bus vanuit Mechelen richting Breda vertrekken.

Zet je aanwezig op het evenement op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws. Wij hebben er zin in!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen