€ 65

Excursie Zaanse Schans, Volendam en Marken voor dove, SH en horende LHBT'er...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaandam, Zaanse Schans

1509 Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 1 augustus 2017 gaan we met de bus (onder leiding van het reisbureau Travel Weseman) naar de Zaanse Schans, Volendam en Marken.

Het bijzonder is dat dove LHBT'ers uit de wereld ook met ons gaan meereizen, en dat de Dove gids met international Sign/NGT en International Sign tolk ook aanwezig is. Dat betekent dat het voor iedereen toegankelijk tijdens de excursie is.

Bij de Zaanse Schans krijgt iedereen een toegangskaart waar je de kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens kunt kijken.

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam. (bron: www.dezaanseschans.nl)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zaandam, Zaanse Schans

1509 Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen