Verkoop beëindigd

Executive Presence Inspiration Trip

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Monterey

Monterey, CA

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Namens Top Executive Care en Human Insight nodigen wij u graag uit voor een unieke reis naar Silicon Valley en Monterey, Californië, van 29 september t/m 6 oktober, 2018. Onze reis staat geheel in het teken van “leidinggeven aan groei en verandering”. Geeft u leiding aan een organisatie, team of wilt u de volgende stap zetten met uw bedrijf? Dan is dit een uitgelezen kans om geïnspireerd te worden, uw vaardigheden effectief te vergroten, praktisch handvatten te ontvangen en te investeren in uzelf.

Samen met 12 tot 14 deelnemers voert deze ‘Presence and Inspiration Trip’ u mee naar het epicentrum van technologische innovatie: Silicon Valley. Daar zullen wij ons onderdompelen in een speciaal voor ons reisgezelschap gereserveerde tweedaagse Executive Presence Masterclass onder leiding van Bob Sadler. Bob heeft een grote naam in consultancy en leiderschapstrainingen en heeft al jarenlang management en directieteams van verschillende topbedrijven begeleid. Hij wordt omschreven als iemand die in staat is een inspirerende omgeving te creëren waarin deelnemers tot prestaties komen van wereldklasse. Voor veel executives en teams is hij het geheime wapen om succesvol de volgende groeifase in te gaan. Gedurende deze reis bezoeken we ook start- and scale-up bedrijven, spreken we interessante personen en hebben we boeiende activiteiten en inspirerende sessies.

Interesse
Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Marc Pennartz, Top Executive Care 06-53360897 of Sebastian Hamers, Human Insight 06-53611976.

Details
Wij vertrekken op 29 september 2018, vanaf Schiphol, waarna we via San Francisco, Silicon Valley zullen afdalen naar Monterey, Californië. Voor verdere details zoals het volledige programma verwijzen we u graag door naar de speciale Executive Presence pagina.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Monterey

Monterey, CA

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen