Gratis

Executive Programme Dynamics Experience 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spant!

3 Doctor Abraham Kuyperlaan

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens Dynamics Experience organiseert DynamicsHUB een exclusief programma voor directies en executives van organisaties die geïnspireerd willen worden hoe IT als strategisch instrument ingezet kan worden en bovendien met concrete handvatten willen vertrekken om de transformatie te kunnen maken naar een “digital engaged” organisatie.

Onder leiding van uw gastheer Jay Ramsanjhal, bedenker van het Digital Engagement kwadrant en voorzitter van DynamicsHUB, krijgt u de mogelijkheid om met een select aantal gelijkgestemde gasten te praten over hoe men de eigen organisatie Digital Engaged krijgt. De centrale vraag van de dag zal zijn: "Hoe kunt u ervoor zorgen dat business ownership neemt over IT én kan nemen over IT?".

Registratie

Uw registratie via Eventbrite biedt géén garantie op deelname. DynamicsHUB behoudt het recht uw registratie te annuleren wanneer u niet binnen de doelgroep voor dit evenement past.

Dit evenement is op uitnodiging en enkel bedoeld voor executives en directieleden van eindklanten van Microsoft business software. Door Microsoft gecertificeerde partners of consultants kunnen niet deelnemen aan dit evenement, maar zijn wel van harte welkom bij het reguliere programma van Dynamics Experience.

Bezoek www.dynamicsexperience.nl voor meer informatie over het reguliere programma van Dynamics Experience.


Programma

Het Executive Programme bestaat uit twee onderdelen: in de ochtend kunt u de keynote van het reguliere programma van Dynamics Experience 2017 bijwonen (verzorgd door Microsoft & DynamicsHUB), waarna u in de middag na een uitgebreide lunch aan het exclusieve gedeelte van het programma deelneemt. Er zijn in totaal drie rondes met verschillende sessies waaruit u kunt kiezen:

09:00 – 10:00 | Registratie & Koffie

10:00 – 12:00 | Opening & Keynote

12:00 – 13:00 | HUB Lunch

13:30 – 17:00 | Breakout Ronde 1 | Breakout Ronde 2 | Breakout Ronde 3

17:00 – 18:00 | HUB DRINKS


Met uw registratie geeft u akkoord aan DynamicsHUB partners om u te benaderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spant!

3 Doctor Abraham Kuyperlaan

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen