Expeditie BlueCity met  Fruitleather

Venster Acties

Expeditie BlueCity met Fruitleather

Tijdens een Expeditie BlueCity duik je in één middag in de wereld van BlueCity en ontmoet je BlueCity ondernemer Fruitleather.

Door BlueCity

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op wo. 22 nov. 2023 14:00 CET

Locatie

BlueCity 100 Maasboulevard 3063 NS Rotterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Duik in de toekomst met Expeditie BlueCity

Zero-waste leven, ontwikkelen van future proof materiaal zoals tegels van eendenkroos, muurtjes van zeewier en bier van regenwater. Aan de oever van de Nieuwe Maas, aan de Maasboulevard, in dat gebouw dat we vaak nog steeds gewoon Tropicana noemen, daar staat de blauwe stad. Knappe koppen, pioniers en uitvinders werken samen met de natuur en aan het Rotterdam van morgen.

Tijdens een Expeditie BlueCity duik je in één middag in de wereld van BlueCity en krijg je een rondleiding door het voormalig subtropisch zwemparadijs. Neem een kijkje in het BlueCity Lab, het eerste circulair verbouwde biolab ter wereld, ontmoet een circulaire ondernemer en ruik, proef en zie hoe de circulaire economie handen en voeten krijgt in BlueCity!

Fruitleather

Elke BlueCity Expeditie ontmoet je een andere circulaire BlueCity ondernemer. Tijdens deze Expeditie BlueCity op 22 november is dat Fruitleather. Rottend fruit weggooien? Fruitleather Rotterdam maakt er liever duurzaam leer van! Fruitleather zet afgedankt fruit namelijk om in duurzaam leer-achtig materiaal dat sterk genoeg is om te worden gebruikt voor tassen en andere producten. Leer ze kennen tijdens Expeditie BlueCity!

Prijs

De tickets voor de rondleiding kosten €20 p.p. Reserveer je tickets nu. Geen tijd om langs te komen op 22 november? Kijk in onze agenda wanneer er weer een Expeditie BlueCity is.

Over de organisator

Georganiseerd door
BlueCity

BlueCity is an international icon of circular economy, a national platform for circular entrepreneurs, and a visible local accelerator that empowers circular entrepreneurs and inspires citizens. Our goal? To provide start-ups and scale-ups with access to circular resources, knowledge and talent, to turn ideas into action and ultimately: to help sustainable entrepreneurs to grow from intention to impact.