€ 114,95

“Experimentor Mindset” Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vergader en flexwerkplek

Brede Heide 4

5281RZ Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Experimentor Mindset Workshop: een positieve draai aan falen. Voor professionals, leraren, teamleiders, iedereen met interesse in neuro.

Over dit evenement

Deze workshop is in 2019 ontwikkeld door Conversational Intelligence® Professionals op basis van inzichten uit de neuro-wetenschap, de gedragswetenschap en de positieve psychologie.

Carol Dweck ontdekte als professor psychologie aan de Stanford Universiteit dat er 2 mindsets zijn: een groeimindset en een vaste mindset. De verschillen tussen deze 2 mindsets zijn terug te voeren op de mate waarin je gelooft dat je talenten en vaardigheden een vast gegeven zijn , d.w.z. niet ontwikkelbaar of dat je gelooft dat je talenten en vaardigheden wél verder kunt ontwikkelen.

C-IQ gecertificeerde coaches hebben deze inzichten verfijnd en vertaald naar skills-ontwikkeling voor (HR) professionals, teammanagers, teamleiders, leraren, etc. Iedereen die geïnteresseerd is in neuro is welkom in deze workshop.

  • Je oefent met het verschuiven van een “resistor” positie (wanneer er wantrouwen en geen verbondenheid is in de relatie) naar een “experimentor” positie(wanneer er vertrouwen en verbinding is in de relatie).
  • Je leert met behulp van nieuwe neuro-inzichten hoe je een negatieve bias van het brein kunt veranderen.
  • Je gaat ervaren dat falen en de moed om kwetsbaarheid te tonen nodig zijn om je persoonlijk leiderschap te doen groeien.

Deelnemers ontvangen een 2-pagina werkblad voor het opstellen van een actieplan.

De benadering gaat uit van de 10 fundamentals van Attune.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vergader en flexwerkplek

Brede Heide 4

5281RZ Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen