Expertgroep vitaliteit & effectiviteit: Werkbeleving en stress.

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

ECHT jammer! Voor dit event kan je je op dit moment niet meer opgeven. Had je er graag bij willen zijn? Geef dit dan door aan je talentmanager en kijk samen wanneer er een volgende mogelijkheid is.

Expertgroep vitaliteit & effectiviteit: Werkbeleving en stress.

Expertgroep vitaliteit & effectiviteit: Werkbeleving en stress.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ECHT Onderwijs Raoul van Wallenbergplein 30 2404 ND Alphen a/d Rijn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Eerder heb jij de Masterclass "Expertgroep vitaliteit & effectiviteit" gevolgd en je hebt besloten om voor een duurzame gedragsverandering te gaan. Ga hiermee gericht aan de slag, middels de Expertgroepbijeenkomsten.

Deze bijeenkomst ga je aan de slag met het volgende:

Als onderwijsprofessional krijg je vaak meer taken op je bord dan je logischerwijs binnen de gegeven tijd kunt uitvoeren. Ook komen er vaak taken tussendoor die je planning in de war gooien. Het onderwijs vereist continue aandacht en betrokkenheid. Vaak denken we dat de oplossing is om bij te komen en even niets te doen. Wij laten zien dat dit niet altijd klopt en dat stress ook tijdens de lesperiode aangepakt kan worden. In deze module worden onderwijsprofessionals stress de baas, door de taal van het brein te spreken. Ook in deze afsluiting staat centraal dat je niet nóg harder moet werken, maar juist slimmer. Dit doen we aan de hand van de meest recente inzichten uit de wetenschap over stressmanagement voor docenten.

Dit is de laatste bijeenkomst in deze reeks van Expertgroepbijeenkomsten. De Expertgroepbijeenkomsten maken onderdeel uit van een reeks en zijn niet los van elkaar te volgen.