Exploring BOLD MOVES

Venster Acties

Exploring BOLD MOVES

Exploring BOLD Moves | The Event

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

DeFabrique 7 Westkanaaldijk 3542 DA Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Elke ondernemer of bestuurder staat voor dezelfde uitdaging: het verschil maken. Nu en straks. Dat is niet altijd eenvoudig in een omgeving barstensvol concurrentie, snelle technologische ontwikkelingen en volatiliteit. Het vraagt soms om baanbrekende innovaties, om gedurfde overnames of zelfs om ingrijpende transformaties van het business model.

Dit vraagt kortom om BOLD MOVES!

In die wereld voelen we ons al jaren als een vis in het water. We weten dat er meer nodig is dan een slimme strategie. Dat het hard werken is om de Bold Moves van de tekentafel naar de praktijk te krijgen. Maar we weten ook hoe de kick voelt als de Bold Moves goed uitpakken. Het is dan ook de hoogste tijd dat we met relaties dit thema exploreren en ervaringen delen in een gaaf client event!

Voor meer informatie bezoek onze speciale BOLD Moves Event Landing Page

Afbeelding van Exploring BOLD MOVES

Dat gaan we doen op donderdag 6 oktober van 15.00 tot 19.00.

Waarom je dat niet mag missen?

  • We hebben met Rens de Jong een geweldige host en met Deborah Nas een zeer inspirerende keynote speaker.
  • We maken het publiek onderdeel van een live talkshow met CEO’s die niet bang zijn voor een bold move. Onder andere Mattijs ten Brink (CEO Sunweb Groep), Gabrielle Reijnen (CFO Beter Bed), Geert Jan van der Snoek (CEO Breens Netwerk) en Caroline Asselbergs-van Dijl (CEO MisterGreen) zullen julle meenemen in hun persoonlijke Bold Moves
  • We hebben een afsluitende act die zonder enige twijfel wat food for thought oplevert.
  • We beschikken met De Fabrique in Utrecht over een van mooiste event-locaties van Nederland.

Wij twijfelen er niet aan: het wordt een achtbaan voor de ondernemersgeest. Uiteraard is er na afloop volop de ruimte om relaties te ontmoeten.

We willen je er graag bij hebben. Wil je ons laten weten of het in je agenda past? Dat kan eenvoudig door een bericht aan mij of op het algemene mailadres boldmoves.event@fticonsulting.com te sturen. Het definitieve programma volgt later, evenals de praktische details.

Gratis