Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paterserf 10

10 Paterserf

4904 AR Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In verband met de nieuwe maatregelingen rondom het Coronavirus, zijn wij volop bezig alternatieve te overwegen voor de expositie. Hoe en wanneer de expositie nu zal plaatsvinden, zullen we spoedig bekend maken!

Wanneer je niet aan de maatschappelijke standaarden voldoet, welke rol speelt jouw leven dan nog? Nieuwe technologieën zijn steeds meer aanwezig en een overvloed aan informatie raast aan ons voorbij in een maatschappij die zo drastisch en snel verandert.

In een wereld waar kwantiteit en haast de overhand lijken te nemen is het lastig om volledig aan de verwachtingsnormen te blijven voldoen die men van elkaar verlangt. Het is een strijd tussen de buitenwereld en de innerlijke binnenwereld. Het even tot jezelf keren lijkt ‘het onmogelijke’ te zijn geworden.

Expositie Draaispiegel presenteert:

In deze openbare expositie genaamd Draaispiegel vertonen vier afstudeerstudenten van de kunstacademie AKV St. Joost te Breda hun werk in het voormalig zwembad de Blikken. Alle vier de makers verzetten zich ieder op hun eigen manier tegen een specifiek mensbeeld. In deze expositie zijn zij niet persé opzoek naar antwoorden, maar hopen ze het publiek aan te zetten om zelf ook vragen te gaan stellen.

Op vrijdagavond wordt je ontvangen met een hapje en een drankje tijdens de opening. Op de openingsavond en zaterdagmiddag zal in de giftshop freelance illustratie en animatie artiest Tosca van der Weerden te vinden zijn met haar eigen producten zoals prints, oorbellen en augmented reality t-shirts. Op zaterdagmiddag worden er twee innovatieve lezingen verzorgt door
Ucademy. Het zal gaan om de lezing ‘Digitalisering’ en ‘Hack Your Paterns’.

De entree is gratis
maar i.v.m. de organisatie van deze expositie zouden we toch graag weten hoeveel mensen er komen. Daarom werken we met gratis tickets.

Let op: er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar.

De locatie is makkelijk bereikbaar. Er stopt een bus op 5 minuten loopafstand voor het Winkelcentrum Zuiderhout. Ook is er de mogelijkheid om gratis
te parkeren bij het winkelcentrum of achter het expositiepand zelf.


Plattegrond

Openingtijden:

29 mei 2020, 18:00 - 22:30
30 mei 2020, 11:00 - 17:00
31 mei 2020, 11:00 - 17:00


Locatie

Paterserf 10

10 Paterserf

4904 AR Oosterhout

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paterserf 10

10 Paterserf

4904 AR Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen