Gratis

Expositie PANdemIC - dit is een reservering, ticket koop je aan de kassa

Beschrijving van het evenement
PANdemIC toont de impact van corona op ons dagelijks leven. Reserveer hier gratis je bezoek en koop je ticket in het museum.

Over dit evenement

Hartelijk welkom in Museum Hilversum!

Om bezoekers veilig en gastvrij te ontvangen houden we ons aan de richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM. Op de website www.museumhilversum.nl vind je meer informatie over onze maatregelen.

Gezondheidscheck

Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis. Je bent welkom als je ten minste 24 uur klachtenvrij bent.

Ticket

Na het tonen van deze reservering kun je een ticket kopen aan de kassa van het museum. De toegangsprijs is voor volwassene € 6,50, senior € 5,50, 12 t/m 18 jaar € 3,50 en kinderen, Museumkaart en Vriendenkaart gratis.

PANdemIC!

Het begint met het hamsteren van wc-papier, beelden van overbezette IC-afdelingen en de spandoeken voor het raam van opa en oma opdat ze volhouden. PANdemIC staat voor een micro-geschiedenis van de corona-crisis, het beeld van binnenuit. Wat is de impact op het dagelijkse leven, hoe worden de nieuwe regels beleefd en hoe pakken die in het echt uit?

De tentoonstelling is multimediaal van opzet. De foto´s zijn geselecteerd uit de fotowedstrijd ‘Care4Corona’. Verder toont het films van de fotografen Lieve Blancquaert, Jiri Büller, Robin de Puy en foto´s van Raymond Rutting, Koos Breukel en Ilvy Njiokiktjien.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen