€ 6,54

Extra concert Shiver in de Cactus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Extra concert Shiver op woensdag avond 28 maart aanvang 20.30uur!

Omdat het 1e concert op donderdag 29 maart 2018 al een maand van te voren was uitverkocht een extra concert. SHIVER voor het eerst in 10 jaar weer live op een podium! En niet zomaar een podium, maar bij ons! Hoe mega vet is dat? Onmeunig trots zij we!
Na een lange stilte van meer dan 10 jaar gaan de oud leden Roy in’t Veld (zanger – gitarist en tekstschrijver) en toetsenist Ernesto Oosthuizen (die in 2001 de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer/songwriter won) samen met gitarist Iwan van de Weer, bassist Jens van Berkum en drummer Radboud Masselink weer eens de bühne op met het oude materiaal van Shiver aangevuld met covers, die hen hebben aangezet om muziek te maken.
De heren kennen elkaar al meer dan 15 jaar van o.a. The pianohouse en zijn blindelings op elkaar ingespeeld.

Shiver kreeg landelijke bekendheid met hun hit “Gate of heaven” en bracht daarna nog twee singels uit “White angel en Future Child”.
De band toerde o.a. met de Britse band Big Country, speelt op de grote podia en festivals waaronder Huntenpop en De Zwarte Cross en is een graag geziene gast in radio- en televisieprogramma's als Leidschekade Live, Denk aan Henk, Bridget on Air, TMF en Stenders
De stem van zanger Roy in 't Veld wordt vaak vergeleken met Bono van U2 en de band wordt dan ook regelmatig gevraagd voor de jaarlijkse Nederlandse fanclubdag van de Ierse band.

Dat de heren 29 maart in de Cactus optreden is niet zo verrassend, want ze kennen de ondernemer Erwin nog uit de periode van de Kleine Kunst in Hengelo, waar ze regelmatig te horen waren. Hij nam een tijd geleden contact op met Roy omdat hij het tijd vond voor een optreden zodat de geweldige eigen nummers weer eens live te horen waren. Enkele maanden later is het dus zover...
Deze avond zal een intiem weerzien worden met oude bekenden en liefhebbers van o.a. Coldplay, U2, Radiohead en natuurlijk het eigenwerk van Shiver.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen