EXTRA Informatieavond Middengebied de Nieuwe Zuidplas Polder

EXTRA Informatieavond Middengebied de Nieuwe Zuidplas Polder

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpshuis Swanla sport cultuur theater

86 Burgemeester Klinkhamerweg

2761 BJ Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
EXTRA Informatieavond Middengebied de Nieuwe Zuidplas Polder

Over dit evenement

Vanwege de overweldigende belangstelling organiseert de gemeente Zuidplas op woensdag 18 mei 2022 een tweede fysieke informatieavond over het Middengebied in de Nieuwe Zuidplaspolder in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Deze informatieavond op woensdag 18 mei 2022 is identiek aan de informatieavond gehouden op donderdag 12 mei.

Invulling van de avond

Tijdens deze informatieavond praat de gemeente u graag bij over de laatste stand van zaken, kunnen er vragen gesteld worden en kan er ook van gedachten worden gewisseld. Hein Pierhagen, Omgevingsmanager Middengebied opent de avond. Marco van Lente, Opgavemanager, vertelt u vervolgens meer over de huidige stand van zaken, het proces en de planning. Daarna vertelt Hugo Hasper, Stedenbouwkundige, u het meer over het stedenbouwkundig casco. Vervolgens houdt David Biron een presentatie over waterhuishouding en structuur. Na een korte pauze praat Matthijs Vrijpeerdeman u bij over de milieueffectrapportage (hierna m.e.r.) en het (voorontwerp) Omgevingsplan. Uiteraard is er bij ieder programmaonderdeel de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Programma

18.30 – 19.00 uur Inloop

19.00 – 19.10 uur Welkomstwoord: Hein Pierhagen, Omgevingsmanager en de mogelijkheid om vragen te stellen.

19.10 – 19.25 uur Stand van zaken, proces en planning door Marco van Lente, Opgavemanager en de mogelijkheid om vragen te stellen.

19.25 – 19.40 uur Stand van zaken van stedenbouwkundig casco door Hugo Hasper Stedenbouwkundige en de mogelijkheid om vragen te stellen.

19.40 – 20.05 uur Waterhuishouding en structuur door David Biron en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Korte pauze

20.10 – 21.10 uur Milieu Effect Rapportage (hierna m.e.r.), 4 alternatieven en het (voorontwerp)Omgevingsplan door Matthijs Vrijpeerdeman en de mogelijkheid om vragen te stellen.

21.10 – 21.20 uur Algemene vragenronde

21.20 – 21.30 uur Afsluiting en gelegenheid tot napraten.

Deze fysieke informatieavond* over het Middengebied is identiek aan de informatieavond op donderdag 12 mei en is voor alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties van Zuidplas. De informatieavond wordt gehouden in Dorpshuis Swanla op woensdagavond 18 mei 2022 en start om 19.00 uur en eindigt rond de klok van 21.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Op 2 juni wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers die actief zijn in het sociaal domein.

Adres: Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen

* Tijdens de bijeenkomst kan er niet live digitaal meegekeken worden.

Kunt u er niet bij zijn?

Na registratie ontvangt u even voorafgaand aan de informatieavond een nog een bevestiging per e-mail. Bent u niet in de gelegenheid om de informatieavond bij te wonen, maar heeft u wel vragen, dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar: denieuwezuidplaspolder@zuidplas.nl. De informatieavond van 12 mei wordt opgenomen, zodat u deze op een later moment terug kunt kijken. Meer informatie is te vinden op: www.zuidplas.nl/denieuwezuidplaspolder.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op woensdag 18 mei 2022.

Datum en tijd

Locatie

Dorpshuis Swanla sport cultuur theater

86 Burgemeester Klinkhamerweg

2761 BJ Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen