€ 7,50

Exxpose Talk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Huis Utrecht

107 Boorstraat

3513 SE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat heeft abolitionisme met ongelijkwaardigheid te maken? Wat is abolitionisme eigenlijk? Ah, jij moet nodig naar de Exxpose Talk! Zaterdagmiddag 24 maart organiseert Exxpose een superinteressante talkshow in Het Huis Utrecht over prostitutie.

Vanessa komt vertellen wat zij meemaakte in de twintig jaar dat ze in de prostitutie zat // Simon geeft je een inkijk in zijn ontmoetingen met sekskopers // Daisy Ranoe laat je op een creatieve manier ervaren hoe het is om in de prostitutie te belanden // We helpen je om je kennis over prostitutie te testen en bij te spijkeren // En hebben nog twee verassingen die we de komende tijd onthullen: een hele gave spreekster over prostitutie in onze maatschappij én een kunstvorm die je nog niet hebt gezien in combinatie met ons thema.

Waarom kom je naar de EXXPOSE TALK?

Je hebt een ONTMOETING met mensen die over prostitutie na willen denken, je doet KENNIS op over de systemen achter prostitutie, je wordt bijgepraat over NIEUWE ONTWIKKELINGEN en krijgt een FRISSE BLIK op het probleem in Nederland. Ben je nieuwsgierig? Kom ook!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Huis Utrecht

107 Boorstraat

3513 SE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen