€ 5,60

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bellefort

Iepenlaan 40

5616 NS Eindhoven

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Fair Fashion Ruil Event

Heb je het idee dat je kast vol hangt met kleding en je er net niet in hebt hangen wat je nodig hebt? Ben je ook voor een duurzamere manier van kleding aanschaffen? Dan is dit event voor jou!

Duik in jouw kleerkast en selecteer een 5 tot 10 items die er goed en modieus uitzien, ruil die met dat ene bloesje dat je doet stralen en ga met een ‘nieuwe’ look de lente tegemoet!

Tijdens het event bekijk je eerst wat iedereen heeft meegenomen. Hierna mag je kleding passen waarvan jij denkt dat deze een prima aanvulling op jouw collectie zijn en tot slot kun je de kleding ruilen. Het doel is dat iedereen weer tevreden naar huis gaat.Tijdens het event heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Fair Fashion Stylist Vanessa Pilloni over stijl, combinaties, kleur of maat.

Het fair fashion event heeft zoveel voordelen:

  • je kast wordt weer eens uitgeruimd
  • deskundig advies van Fair Fashion Stylist Vanessa Pilloni
  • je kan een nieuwe outfit bij elkaar ruilen zonder kosten
  • kleding ruilen goed voor het milieu, mens en dier
  • een supergezellige middag

Tijdens het event zijn er kledingrekken aanwezig waar je je meegebrachte kleding kunt ophangen. De kleding wordt door mij op waarde geschat en geselecteerd op: nog nooit gedragen, bijna nooit gedragen en is gedragen maar nog helemaal goed. Voor die waarde mag iedereen weer kleding mee naar huis nemen.

Neem alleen dameskleding, ongedragen schoenen en tassen mee. Dus geen lingerie of badkleding. Er mogen ook geen vlekken of gaten inzitten. Zorg dat de kleding gewassen is, lekker ruikt en fris is.

Ticket alleen voorafgaand het event verkrijgbaar. Niet aan de kassa. VOL=VOL

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bellefort

Iepenlaan 40

5616 NS Eindhoven

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen