Fair Practice Lab Brabant

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Fair Practice Lab Brabant

Doe inzicht en ervaring op met de Fair Practice code.

Door Kunstloc Brabant

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 3 apr. 2023 15:00 - 18:00 CEST

Locatie

Theaters Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1 5038 TN Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

In samenwerking met Kunsten 92 stellen we Brabantse organisaties in staat meer inzicht en ervaring op te doen met de Fair Practice code. Je gaat binnen je eigen organisatie de slag met een praktische Do It Yourself Kit.

Er is een fysieke start- en eindbijeenkomst waarin verschillende sprekers en belanghebbenden je bijpraten en inzichten verschaffen. Tussentijds zijn er additionele online colleges. Daarnaast is er een optioneel (betaald) intervisietraject voor een deel van de deelnemers.

Na afloop ben je in staat de Fair Practice code in je dagelijkse praktijk toe te passen en daarmee de cultuursector en jezelf beter te positioneren.

3 april startbijeenkomst en 3 juli eindbijeenkomst

Fotograaf aanwezig!

Bij deze bijeenkomst, georganiseerd door Kunstloc Brabant, worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk.

Je kunt het bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via privacy@kunstlocbrabant.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Over de organisator

Georganiseerd door
Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.

De verkoop sluit binnenkort