Verkoop beëindigd

Meerdere data

Falun Dafa: Gratis meditatielessen in Domein Bokrijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domein Bokrijk

Bokrijklaan 1

3600 Domein Bokrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je beginnen met meditatie ? Goed plan ! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzame oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van zwembad Kapermolen te Hasselt. Iedereen is welkom om mee te doen!

Opgelet! Tijdens de zomermaanden (mei tot eind september) gaan de oefenlessen door op het Wereldplein van Domein Bokrijk te Genk. Ook op maandagavond van 19u tot 20u30.

Contactpersoon: wilfried.duchamps@telenet.be – 0488/615098

Falun Dafa

Locatie

Domein Bokrijk

Bokrijklaan 1

3600 Domein Bokrijk

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen