Gratis

Falun Dafa: Gratis meditatielessen, Vrijbroekpark Mechelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrijbroekpark

Ridder Dessainlaan 65

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je beginnen met meditatie ? Goed plan ! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzame oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je langsgaan bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers. Iedereen is welkom om mee te doen!

OPGELET ! Op de eerste en derde zondag van de maand zijn er oefenlessen in het Koning Albertpark te Antwerpen (van 10u tot 11u30)

OPGELET ! Op de tweede en vierde zaterdag van de maand gaan de oefenlessen door in het Vrijbroekpark te Mechelen (van 8u30 tot 10u)

Contactpersoon: Filip Delanoy: filip_d@fldf.be - 0486/973 506

Falun Dafa

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrijbroekpark

Ridder Dessainlaan 65

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen