Falun Dafa (Qigong en Meditatie) in Domein Bokrijk

Falun Dafa (Qigong en Meditatie) in Domein Bokrijk

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Domein Bokrijk (Wereldplein)

Bokrijklaan 1

3600 Genk

Belgium

Kaart bekijken

Om de oefeningen van Falun Dafa te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond om 19u terecht in Domein Bokrijk!

Over dit evenement

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en gratis.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond van 19h tot 20h30 terecht op het Wereldplein van Domein Bokrijk. Iedereen is welkom om mee te doen!

Info: https://nl.falundafa.org/oefensites/hasselt.html

Contactpersoon: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/615098

Afbeelding van Falun Dafa (Qigong en Meditatie) in Domein Bokrijk

Delen met vrienden