Meerdere data

Falun Gong – Elke zondag gratis oefenlessen in Roosendaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Burgemeester Godwaldtpark

Takspui 2

4706 Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; “praktijk” betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom om mee te doen!

Contactpersoon: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27

Locatie

Burgemeester Godwaldtpark

Takspui 2

4706 Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen