Falun Gong - Gratis workshops in Kapermolen

Venster Acties

Falun Gong - Gratis workshops in Kapermolen

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen? Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau. Gratis Workshops!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Turnzaal Kapermolen Koning Boudewijnlaan 22 Elfde Liniestraat 21 3500 Hasselt Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Falun Dafa - Gratis Workshops in Kapermolen, Hasselt!

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau....

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

De meditatieavonden van Falun Dafa gaan door in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt, elke maandagavond van 19u tot 20u30. Deze workshops zijn geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs, iedereen is welkom!

Info: 0488/615098 of wilfried.duchamps@telenet.be

Website: https://nl.falundafa.org/

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement