Falun Gong - Gratis workshops in Kapermolen

Venster Acties

Meerdere data

Falun Gong - Gratis workshops in Kapermolen

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen? Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau. Gratis Workshops!

Door vzw Falun Gong

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 28 nov. 2022 19:00 - ma. 24 apr. 2023 20:30 CET

Locatie

Turnzaal Kapermolen Koning Boudewijnlaan 22 Elfde Liniestraat 21 3500 Hasselt Belgium

Over dit evenement

Falun Dafa - Gratis Workshops in Kapermolen, Hasselt!

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau....

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

De meditatieavonden van Falun Dafa gaan door in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt, elke maandagavond van 19u tot 20u30. Deze workshops zijn geheel gratis en vrijblijvend. Kom gerust eens langs, iedereen is welkom!

Info: 0488/615098 of wilfried.duchamps@telenet.be

Website: https://nl.falundafa.org/

Over de organisator

Georganiseerd door
vzw Falun Gong

Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; “praktijk” betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Wereldwijd leren vrijwilligers gratis de oefeningen aan. Bezoek gerust een oefenplaats in jouw buurt om de oefeningen aan te leren of samen te doen met anderen. Iedereen is welkom!

Gratis