€ 27,50

Familieactie 4 pers.- De Krekel en de Mier +gezinszak Frites !

Venster Acties en details

€ 27,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ontmoetingscentrum De Eng Voorthuizen

2 Rochetstraat

3781 CZ Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Gezellig middagje uit voor 4 personen! Eerst de familievoorstelling Krekel en de Mier en na afloop een gezinszak Frites mee!

Over dit evenement

Vrijdag 29 oktober a.s. kunnen kinderen (6+) met hun ouders en/of grootouders genieten van een heerlijke voorstelling in de prachtige accomodatie Ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen. Acteur Peter Faber brengt er een spannende en humoristische bewerking van de beroemde fabel van Jean de la Fontaine: De Krekel en de Mier.

Over de voorstelling

Avond na avond zingt heer Krekel het hoogste lied op de heuvel in het bos. Iedereen vindt het prachtig en avond na avond komen ze luisteren. Alleen vrouw Mier komt nooit bij heer Krekel. Zij heeft het druk, veel te druk. Schoonmaken, wassen, voedsel verzamelen, iets waar heer Krekel geen moment mee bezig is.

Zo gaat de zomer voorbij en maakt plaats voor herfst en winter. Heer Krekel heeft honger en hij heeft het koud. Wanneer hij bij het huis van vrouw Mier een heerlijke geur opsnuift vraagt hij haar hulp, maar tevergeefs. Heer Krekel heeft er toch zelf voor gekozen om de hele zomer muziek te maken! Dan moet hij nu de gevolgen maar dragen!De Krekel en de Mier: een beeldende voorstelling over de waarde van vriendschap en het maken van persoonlijke keuzes.

Peter Faber Vol passie en energie verleidt Peter Faber zijn luisteraars om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat letterlijk midden in zijn verhaal.

nb: Maak je liever geen gebruik van deze actie: losse kaartjes voor alleen de voorstelling kun je bestellen via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-krekel-en-de-mier-6-177264933187

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ontmoetingscentrum De Eng Voorthuizen

2 Rochetstraat

3781 CZ Voorthuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Ontmoetingscentrum De Eng

Organisator van Familieactie 4 pers.- De Krekel en de Mier +gezinszak Frites !

Ontmoetingscentrum De Eng is het bruisende hart van Voorthuizen. Het gebouw vormt een verzamelplaats van sociaal culturele, maatschappelijke, sportieve en zakelijke activiteiten.

Wij organiseren regelmatig (kinder-)voorstelling en kleinschalige workshops.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen