Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Minnewaterpark Brugge

Minnewater

8000 BRUGGE

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lieve leden, beste collega's

Omdat we onze weg in de wereld van de voetjes niet alleen afwandelen, nodigt BeVo u en uw familie graag uit op onze tweede familiedag.

Op 10 minuten wandelen van het station is er een mooi park (minnewaterpark), waar we om 10u30 vertrekken met de Brugse Paardentram voor een stadstoer door Brugge.

Paardentram

Omstreeks 11u30 zal deze toer afgelopen zijn en gaan we samen picknicken in ditzelfde park. Voorzie dus best een lunchpakket en een dekentje of stoeltje om op te zitten.

Het tragische liefdesverhaal van Minna en haar geliefde Stromberg heeft gezorgd voor een populaire legende die verhaalt dat men eeuwige liefde zal kennen wanneer men met zijn of haar geliefde over de Minnewaterbrug loopt. Reden te meer dus om al je geliefden mee te brengen en zeker even over dit brugje te lopen en te genieten van de omgeving en één van de bankjes langs het meer.

In de namiddag gaan we elkaars voetjes behandelen. Hopelijk trekt dit de omstaanders ook aan en maken we zo reclame voor voetreflexologie en voor jezelf. Vergeet dus zeker je eigen reclamemateriaal niet ;-)

Minnewaterpark

We kozen deze datum, omdat dit ook de Europese reflexologie dag is. Zo promoten we samen met andere Europese landen reflexologie.

Wij horen graag van u of u interesse heeft om aan deze dag deel te nemen!

Graag tot dan

Warme groeten
Lydie, Sonja en Tamara
Team BeVo

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Minnewaterpark Brugge

Minnewater

8000 BRUGGE

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen