€ 25 – € 45

Familieopstellingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ons leven zit bomvol relaties. In een (familie)opstelling onderzoek je jouw positie ten opzichte van bijvoorbeeld je ouders, werk, partner, baas, broer of zus, of eigen bedrijf. Zo ontdek je waar de ruimte zit voor een volgende stap.

Door de dynamiek in een systeem bloot te leggen kunnen openingen worden gevonden naar meer persoonlijke vrijheid, in verbinding met de anderen. Vanuit wat zich afspeelt krijg je inzicht en zo worden nieuwe keuzes mogelijk; niet vanuit frustratie of wilskracht, maar omdat je jouw meest hardnekkige (familie)patronen op het diepste niveau ervaart en doorziet.

Over de opbouw van dit event
Tijdens deze avond is ruimte voor drie vraagstukken. De vraag hoeft nog niet helder te zijn; het kan beginnen met een onbestemd gevoel dat in een voorgesprek op de avond met een van de begeleiders wordt verduidelijkt.

Relaties waarin bijvoorbeeld steeds conflict of ruis ontstaat, of nauwelijks contact meer is, kunnen worden ingebracht. Maar ook vragen over jouw positie ten opzichte van je werk, bedrijf of gezondheid zijn geschikt voor een opstelling.

Aan het begin van een opstelling stelt de inbrenger van een vraag andere aanwezigen op in de ruimte. Zij vertegenwoordigen bijvoorbeeld zijn familieleden, zoals hij hen in relatie tot elkaar ziet. Vervolgens komt de opstelling tot leven, als een tableau-vivant. Het is een voortdurend bewegende spiegel die je wordt aangereikt. Zo worden de onderlinge verhoudingen en verstoringen in het systeem zichtbaar en voelbaar. Tot slot wordt gezocht naar een passende herordening, die een opening geeft naar de toekomst. Deze ervaring en lessen zijn indrukwekkend en bijzonder.


Praktisch

Anne Vries van Idéfix en Nicole Groothengel van Time2Thrive zullen de avond gezamenlijk begeleiden.
De avond duurt van 19.30 - 22.00 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur.
- € 45 voor deelnemers die een vraag willen inbrengen (max. 3)
- € 25 voor representanten (deelnemers zonder eigen vraag)
- Fixers: vrij toegang (als representant)
Lees hier alles over het Fixer Membership

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen