Familieworkshop Studio C

Venster Acties

Familieworkshop Studio C

Schilderen met planten en bloemen

Door Museum Kranenburgh

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 10 apr. 2023 13:30 - 15:00 CEST

Locatie

Museum Kranenburgh 26 Hoflaan 1861 CR Bergen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Kunstenaars zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om kunst te maken. Sommigen laten zich inspireren door de natuur, of gebruiken die juist om hun kunst mee te maken. Bij Studio C gebruiken wij de natuur om onze eigen mooie schilderijen te maken. We gebruiken daarbij bloemen, om mee te stempelen en takken om mee te verven. Samen met je ouders maak je je eigen natuurkunstwerk.

Bij Familieworkshop Studio C mogen ouders gratis mee.

Let op: Studio C workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Kinderen jonger dan 5 jaar worden geweigerd.

Over de organisator

Georganiseerd door
Museum Kranenburgh

Een beeldende kunst museum omringd door een weelderige tuin, aansprekende tentoonstellingen en een collectie kunst waarin de Bergense School de spil vormt. Kranenburgh is een dynamisch museum dat de liefde voor de beeldende kunst wil delen met jong en oud. 

Naast interessante tentoonstellingen die kunst verbinden met de actualiteit, met de mens en maatschappij biedt Museum Kranenburgh een uitgebreid palet aan activiteiten: workshops, rondleidingen, lezingen, podiumkunst en nog veel meer. 

Bijzonder daarbij is de aandacht voor de mens als maker van kunst: in ieder mens schuilt een kunstenaar - die gedachte geeft het museum vorm met talloze workshops gekoppeld aan de tentoonstellingen, voor zowel jong als oud.