€ 5

FarmStead Jazz Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De WillemsHoeve

Kerkdijk 36

3615 BE Westbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FarmStead Jazz Festival

Het FarmStead Jazz Festival is een zomers jazzfestijn voor de hele familie, in ontspannen sfeer op een prachtige plek in Westbroek! De formule is eenvoudig: In de oude deel van boerderij 'De WillemsHoeve' spelen achtereenvolgens drie fantastische orkesten, terwijl buiten genoten kan worden van de zon, een drankje en heerlijk eten van de BBQ Food Express!


Pancho's Orchestra

Een groep van 16 muzikanten die latin jazz, salsa, jazz, funk en Afro beat spelen. Je zult zeker een Cubaanse clave en Latijns-Amerikaanse ritmes herkennen. Onze dirigent is Frans 'Pancho' Cornelissen, onze arrangeur, componist en een bekende trombonist.


Cool Dawn West Coast Jazz Tentet

Cool Dawn West Coast Jazz Band brengt herontdekte nummers uit de jaren vijftig opnieuw tot leven. Geen stevige bigband sound, maar sophisticated jazz waarbij naast improvisatie veel aandacht is voor gearrangeerd en subtiel samenspel in full color. Cool Dawn speelt muziek van Miles Davis, Gerry Mulligan, Chet Baker, Clifford Brown, Tadd Dameron, André Hodeir en Thelonious Monk in bijzondere arrangementen voor zes blazers.


The Red Hot 100 Big Band

De Red Hot Hundred Big Band is opgericht in 2010 ter ere van het 100-jarige bestaan van Tzigane. De Big Band staat momenteel onder de bezielende leiding van Matthijs Minderman. De band bestaat uit achttien muzikanten van 18 tot 80 jaar en twee zangeressen en na een aantal wisselingen in de bezetting swingt de band als nooit tevoren!

Aansluitend vindt er nog een Jam Session plaats voor de musici die het spelen niet kunnen laten.

Het wordt een prachtige dag! Zorg dat je het niet mist!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De WillemsHoeve

Kerkdijk 36

3615 BE Westbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen