€ 0 – € 6,20

Fashion & Art around Europe

Venster Acties en details

€ 0 – € 6,20
Beschrijving van het evenement
Fashion & Art around Europe

Over dit evenement

In aanloop naar themajaar 'Goes Europa' in 2022 presenteren wij van 25 september t/m 30 oktober 2021 een tentoonstelling over de diversiteit van mode in Europa. Veel verschillende volkeren, culturen en talen bestaan naast elkaar op het Europese continent, wat de idealen diversiteit, harmonie en integratie belangrijker dan ooit maakt. Ieder Europees land staat bekend om haar eigen stijl en visie op mode. Zo kleed de Nederlandse vrouw (en man) zich vaak stoer en casual, Franse vrouwen kleden zich daarentegen vaak vrouwelijk en elegant. De komst van sociale media en webshops zorgen er wel voor dat mode steeds universeler wordt, doordat veel mensen bij dezelfde grotere (online) winkels kleding kopen. Tijdens de expositie laten we vooral de verschillen maar ook de overeenkomsten zien in de mode van verschillende Europese culturen, door werken van een geselecteerd aantal Europese ontwerpers tentoon te stellen aan het publiek.

Tijdens deze expositie zullen de verschillende ruimtes van het stadhuis aan de Grote Markt ingericht zijn met mode uit Europa. Couturestukken van couturiers die afgelopen jaren meededen aan het evenement ‘Goes Couture’ zijn de basis van de expositie. Daarnaast is er mode en kunst van verschillende ontwerpers uit Europese landen te bewonderen. Bezoekers krijgen de kans om meer dan 25 unieke ensembles te bekijken die zijn gemaakt door minimaal 12 bekende Europese Modeontwerpers en/ of Kunstenaars.

Entreetickets € 5,- p.p.

Kinderen tot 4 jaar gratis en 4 t/m 12 jaar € 2,50.

De expositie is geopend dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en koopzondag 26-9 van 13.00 tot 17.00 uur (maandagen gesloten). Kaarten te koop vanaf eind januari 2021.

Middagentree voor de expositie is tot 16:00. De expositie is geopend tot 17:00

Delen met vrienden

Organisator Goes is Goes

Organisator van Fashion & Art around Europe

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen