Fashionshow Circle of Live

Venster Acties

Fashionshow Circle of Live

Heb jij zin in een Fashion Feest? Met zanger, zangeres & 15 modellen zoals jij en ik op de catwalk die er een feestje van maken? Lees verder

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Grote of Sint Janskerk Schiedam 37 Lange Kerkstraat 3111 NN Schiedam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Op zondagmiddag 30 oktober om 15:00 uur gaan de deuren open voor de 8e editie van onze Fashionshow in de Grote Kerk Schiedam.

Elke editie hebben wij een ander thema….Dit jaar is een ode aan mijn Moeder, zij zal op 31 oktober 95 uitblazen!!! Wij hebben allemaal een Moeder, vele van ons zijn Moeder of hadden graag Moeder willen worden….Circle of Life staat voor alle Vrouwen, Dochters, Moeders en Oma’s. Zanger Jasper Taconis en Zangeres Nicky van der Kuyp zingen en dansen deze show samen met onze 15 modellen op de catwalk, je gaat genieten van de muziek, dans, inspiratie op doen voor jezelf & je ontvangt de Circle of Life boodschap.

POST Schiedam verzorgt de catering! Dat betekent dat er bij binnenkomst weer hapjes en drankjes uitgedeeld worden om jou te verwelkomen. Dat betekent dat je in de pauze heerlijke drankjes kan kopen. Dat betekent ook dat er weer VIP Arrangementen zijn, hoe leuk is dat om samen te genieten van heerlijke drankjes en hapjes die worden geserveerd aan tafel tijdens de show, je zal jezelf een echte VIP voelen en zo hoort het ook. (Heb je speciale wensen laat het ons dan weten) Alle VIP gasten krijgen ook een leuk presentje.

Natuurlijk is er na de show ook weer een ‘Afterparty’ bij ons in de winkel aan de Grote Markt met hapjes, drankjes, 20% korting (zo verdien je je ticket weer terug) & bij besteding van elke €25 krijg je een lot waarmee je mooie prijzen kan winnen. Zo kan je heerlijk samen nagenieten van de show, shoppen met korting en je kan nog wat winnen ook!! Hoe leuk is dat? Ben jij erbij op zondag 30 oktober? Om 15:00 uur gaat de deur open! Tickets zijn binnenkort ook in de winkel verkrijgbaar, onze openingstijden zijn: woensdag t/m zaterdag van 11 tot 5. Heb je vragen bel of app gerust naar 0622971707 Wij hebben er heel veel zin in, zijn volop aan het oefenen om er voor jou een onvergetelijke dag van te maken waar je nog lang over na zal praten….

Volg ons ook op Facebook of Instagram! Dan kan je alvast smullen van ons mooie label pakket van maat 34 t/m 48, bij ons vindt je de volgende labels: Label DOT, &Co Woman, G-Maxx, Exxcellent, Red Button, La Strada, Only-M, Rino & Pelle, Legend, Bag2Bag, Revelz, BLOOM etc.

💜Liefs, team Schiedamsche Vrouwen xxx

PS check het filmpje van onze vorige show! 😀