Gratis

Fast Forward Friday de Slimme Makers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3D Makers Zone

ir lelyweg 10

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De netwerkbijeenkomsten gaan verder onder de naam Fast Forward Friday.

Over dit evenement

Kunnen uw medewerkers en/of docenten al flexibel meebewegen in de snelle technologische ontwikkelingen van vandaag en morgen?

Met het nieuwe initiatief 'Smart Makers Skills Academy' kunt u de kansen van technologische innovaties sneller verzilveren, door regionaal samenwerken ontwikkelen we de juiste kennis en vaardigheden bij uw huidige en nieuwe medewerkers en docenten van onderwijsinstellingen. 

De Smart Makers Skills Academy richt zich op de makers van we MKB-bedrijven en (onderwijs)instellingen in de Metropoolregio Amsterdam. Ofwel de medewerkers op de werkvloer èn docenten die de nieuwe makers opleiden. Door kortdurende trainingstrajecten in de praktijk leiden we hen op tot slimme makers met kennis en vaardigheden van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierdoor krijgt de innovatiekracht van uw bedrijf een boost. Technologische innovaties ondervinden hierdoor minder weerstand op de werkvloer. Uw medewerker denkt en doet mee in het innovatieproces van uw organisatie. 

Wilt u ook meedenken en -doen? Kom dan op vrijdag 17 januari naar de Fast Forward Friday 'Slimme maker van de toekomst' vanaf 13:30 in de 3D Makers Zone in Haarlem.

Tijdens een Power Round tables sessie bespreken we aan de hand van dilemma’s en uitdagingen hoe we samen kunnen zorgen voor meer slimme makers in de regio en uw organisatie.

Programma:

13.30 - 14.00 uur inloop

14:00 - inleiding: De slimme makers

14.30 - 16:00 - Power round tables

16.00 - 17.00 - wrap up 

17:00 - Netwerkborrel

Voor wie is deze Fast Forward Friday bedoeld:

Iedereen is altijd welkom, het programma richt zich vooral op wie zich bezig houdt met innovatieprogramma's en skills ontwikkeling bij bestaande of nieuwe medewerkers en docenten.

We zien u graag op 17 januari 2020 in de 3D Makers Zone!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone

ir lelyweg 10

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen