Gratis

Fast Forward Friday Smart Makers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3D Makers Zone

ir lelyweg 10

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De netwerkbijeenkomsten gaan verder onder de naam Fast Forward Friday.

Over dit evenement

Vindt u het ook belangrijk dat uw nieuwe en huidige medewerkers en/of docenten flexibel kunnen meebewegen in de snelle technologische ontwikkelingen van vandaag en morgen? Kom dan op vrijdag 13 december naar de Fast Forward Friday over de slimme makers in de 3D Makers Zone.

Technologische innovatie verandert bedrijf en maatschappij in hoog tempo. Om als organisatie deze kansen echt te kunnen verzilveren zijn medewerkers nodig met kennis van de technologische mogelijkheden en vaardigheden om deze kunnen vertalen naar concrete toepassingen of onderwijs. Wij noemen deze mensen; de slimme makers.

Tijdens een Power Round tables sessie bespreken we aan de hand van dilemma’s en uitdagingen hoe we samen kunnen zorgen voor meer slimme makers in de regio en uw organisatie.

Programma:

14:30 - Welkom en koffie

15:00 - De slimme makers

15:30 - Power round tables

17:00 - Netwerkborrel

Deze Fast Forward Friday wordt georganiseerd door Smart Makers Education, een regionaal initiatief van de 3D Makers Zone, regionale onderwijsinstellingen, bedrijven en overheid. Regionaal werken we aan het opleiden van meer slimme makers en een betere aansluiting van arbeidsmarkt en onderwijs.

Meer informatie volgt. We zien u graag op 13 december in de 3D Makers Zone!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone

ir lelyweg 10

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen