€ 9,99

Fast Show: Jeroen Pater & Tobi Kooiman (19.00 - 20.00)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor Utrecht

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op zaterdag 27 oktober de Fast Show: een comedy-dubbel van twee geweldige comedians die samen een uur jou aan het lachen maken voor onze grote show diezelfde avond. Een comedy canapé zo u wil: want om 19.00 uur stap je de Comedyhuis Club in om er een uurtje later weer verfrist en met een lach op het gezicht uit te komen. En om het extra lichtverteerbaar te maken, kost deze show ook nog maar eens 10 euro. Dus... Wacht niet te lang met kaarten kopen voor: de Comedyhuis Club Fast Show me Jeroen Pater & Tobi Kooiman!

Jeroen Pater
Als mede-oprichter van de Comedyhuis is Jeroen de hardst werkende comedian van Nederland met meer dan 200 optredens per jaar. Hij stond op Lowlands en is de bedenker van het Utrecht International Comedy Festival. Jeroen is een hippie die probeert te overleven in een zakelijke wereld en deelt graag zijn kleurrijke observaties over samenwonen, het klimaatprobleem en parachutespringen.

Tobi Kooiman
Ga vooral Tobi Kooiman nog zien nu het nog kan voor een tientje want het Comedyhuis is ervan overtuigd dat hij een van de meest talentvolle comedians is die er in Nederland rondlopen. Hij won niet voor niks
in 2015 moeiteloos het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Tobi zet zijn wiskunde-achtergrond in voor zijn comedyshows en maakt grappen met mathematische precisie over logica en relaties.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor Utrecht

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen