€ 30,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportcampus (Beachbar)

Zuiderpark Mr. P. Drooglever Fortuynweg 22

2533 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WAT IS EEN KENNISCAFÉ?

Jaarlijks organiseren wij een aantal FC Kenniscafés op een bijzondere locatie voor onze klanten en relaties. In ons Kenniscafe staan leren, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen centraal. Wij kiezen voor een kleinschalige, informele en persoonlijke setting (bij voorkeur een gezelschap van 10 a 20 deelnemers).

Het thema voor de komende 2 FC Kenniscafés (22 april en 23 juni) gaat over herkennen, erkennen en benutten van (verborgen) talenten. Wij gaan in dit tweeluik o.a. in op waarom in organisaties het potentieel van mensen vaak onvoldoende wordt benut.

Tijdens het Kenniscafé op 23 juni ga je ontdekken hoe je het beste kan halen uit een team van verschillende talenten en beperkingen. We gaan in op vragen als; hoe breng je de verschillende (on)zichtbare talenten in kaart? hoe vind je de ideale talentenmix die zorgt voor een beter resultaat voor jouw organisatie en/of klanten? Hoe laat je je medewerkers effectief samenwerken op basis van hun (on)zichtbare talenten?

We vragen per inschrijving voor een Kenniscafé een bijdrage van € 25,- exclusief BTW voor de kosten van de locatie en catering. Als je liever een factuur ontvangt om te betalen, stuur dan een mail naar office@facilitatingcompany.nl om je in te schrijven en de gegevens voor de factuur door te geven.

Let op!
Je kunt je aanmelden voor het Kenniscafe op 22 april met het thema 'Talenten vinden' via deze link

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportcampus (Beachbar)

Zuiderpark Mr. P. Drooglever Fortuynweg 22

2533 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen