FCKD GEN FEST

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

FCKD GEN FEST

Hét event voor en door jongeren waar we kijken naar mentale gezondheid & ons dagelijkse leven. Are we all fckd?

Door SAMEN MÉT DE JEUGD

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 30 mei 2023 19:00 - 23:00 CEST

Locatie

Hall of Fame 6 Burgemeester Brokxlaan 5041 SB Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Zijn we fucked als het gaat over de mentale gezondheid onder jongeren? Als pechgeneratie moeten we dealen met heel veel shit. T*Agency & Samen Met De Jeugd organiseren op 30 mei FCKD GEN FEST. Wees klaar voor silent disco’s, spoken word optredens, interactieve kunstwerken en verschillende workshops.

We hoeven je niet te vertellen dat mentale gezondheid onder jongeren meer aandacht verdiend. Laten we samen de stap zetten om meer te delen en impact te maken. Want meer delen = meer steun = meer begrip.

Dus, ben jij tussen de 16 en 30 jaar? Kom dan op dinsdag 30 mei van 19:00 tot 23:00 naar de Hall of Fame in Tilburg!

Check hier de line-up van FCKD Gen Fest 👀

George Kush ❤️‍🔥 George Kush komt thuis in retrospectief: in zijn teksten is het vergrootglas op hem gericht. Begeleid door zijn eigen producties weet hij telkens de juiste snaar te raken. In zijn muziek ontmoeten hiphop, alternatief en kleinkunst elkaar. Met shows op Woo Hah, de Melkweg en tal van andere podia en festivals weet de eigenzinnige muzikant zijn publiek mee te nemen, vast te pakken en precies op het juiste moment weer los te laten.

Suzanne Krijger ❤️‍🔥Suzanne Krijger is acteur en spoken word artiest. Met grote muzikaliteit doorgrond ze de persoonlijkheid achter diverse maatschappelijke kwesties die niet onbesproken mogen blijven. In alle eerlijkheid onderzoekt ze zowel theatraal als tekstueel wat kwetsbaarheid in deze tijd nog betekent, of nog belangrijker: hoe we die in ons als mens blijven terugvinden.

Weave ❤️‍🔥 Weave is een conscious concept store. Een vette verwonderoase waar groei, connecten, werken, shoppen en samenwerkingen de basis zijn. Voor de gezondheid van jongeren en een gezonde toekomst van mens & natuur. Bij Weave kun je terecht voor een luisterend oor, het maken van toffe connecties, je kunt shoppen in onze thriftshop en deelnemen aan ons FIT programma. Wij zetten ons dagelijks in voor de mentale en fysieke gesteldheid van jongeren en maken dus elke dag mee wat hun leefwereld is. We vinden een positieve beweging in gang zetten om mentale & fysieke gezondheid te bevorderen belangrijk. We verzorgen tijdens FCKD GEN FEST interactieve art, het maken van maskers en een luisterend oor.

Jip Dijcks ❤️‍🔥 Tijdens FCKD GEN FEST zal Jip als ervaringsdeskundige en als spreker een bijdrage komen leveren. De avond begint met een panelgesprek waarin we het gaan hebben over mentale gezondheid bij jongeren. Dit zullen we gaan belichten vanuit het micro, meso en macro niveau. Daarna is Jip te vinden bij het micro-onderdeel wat gaat over ‘jongeren en zichzelf’. Hier worden aan de hand van anekdotes over een aantal ingrijpende emotionele ervaringen het gesprek aangegaan over deze emoties. Hoe we allemaal emoties ervaren, herkennen, en er soms nog mee worstelen om deze te accepteren.

Samen uit de kast ❤️‍🔥 Max is de trotse host van de podcastserie ‘Samen uit de Kast’. Een podcast waar het voornamelijk gaat over uit de kast komen en waar de coming-out ervaringen van lhbtiq+’ers centraal staan. Dit idee is ontstaan omdat uit de kast komen, en alles wat daarbij komt kijken, een proces is dat veel jongeren in hun eentje doorlopen. Tijdens FCKD GEN FEST gaat Max bezoekers laten ervaren hoe het is om in de kast te zitten, ga ik stilstaan bij wat er allemaal op je af komt nadat je uit de kast bent gekomen en ga ik met bezoekers in gesprek over uit de kast komen. De missie van Samen uit de Kast is om samen met de lhbtiq+-gemeenschap uit de kast komen weer leuk te maken.

MIND Us ❤️‍🔥 Romy Migo (22) en Morsal Wali (23) zijn allebei onderdeel van de stichting MIND Us. MIND Us bundelt krachten, stimuleert (vernieuwende) initiatieven en zorgt dat mentale problemen van jongeren de juiste aandacht krijgen. Beide jongeren zijn ervaringsdeskundig op het gebied van mentale gezondheid en zetten zich de afgelopen jaren op verschillende manieren al in, om samen met de jongeren de handen ineen te slaan voor verandering!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn garderobe ergens kwijt?
Is het event toegankelijk voor mensen in een rolstoel?
Bij wie kan ik terecht voor vragen over het event?

Over de organisator

Georganiseerd door
SAMEN MÉT DE JEUGD

Aanjager van betekenisvolle en duurzame jongerenparticipatie bij beleidsvormingen in de Regio Hart van Brabant. 

 

De verkoop sluit binnenkort