Feedback - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Venster Acties en details

€ 45 – € 295

Datum en tijd

Locatie

Bord&Stift

121-2 Haarlemmerstraat

1013 EN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Leer in deze workshop hoe je een effectief systeem van feedback geven en ontvangen kan inrichten als er geen managers en geen bazen zijn...

Over dit evenement

👫 Voor wie is deze workshop?

Voor mensen die al binnen een zelfsturende organisatie werken of wanneer je de eerste stappen richting zelforganisatie aan het zetten bent. Er is plek voor 12 deelnemers, we houden het graag kleinschalig zodat er veel ruimte is voor uitwisseling.

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Strak georganiseerd, nuttige tips en tricks, proces van de workshop zelf was ook mooi horizontaal. Bord&Stift spreekt uit ervaring en dat merk je."
"Prettige samenkomst van een groep like-minded mensen, waarbij een eerste glimps wordt gegeven van hoe horizontaal organiseren kan werken."
"De workshop vond ik inspirerend, met name omdat het zo praktisch was. Voor mijn gevoel kan ik direct aan de slag. Ook de interactie met de andere deelnemers vond ik heel waardevol."

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

We delen van ervaringen op het gebied van feedback geven (en ontvangen), we delen over de drempels die er soms zijn om elkaar feedback te geven, maar ook de verbindende beloning van een goed werkend feedback systeem. We geven achtergrond over de theorie van feedback, we gaan aan de slag met de werkvormen die we bij Bord&Stift ontwikkeld hebben, en we delen ook onze minder goed gelukte experimenten op het gebied van feedback. Je krijgt praktische tools mee naar huis om in je eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

Voor iedere organisatie is feedback aan elkaar geven belangrijk, maar voor een zelfsturende organisatie is het nóg belangrijker. Want als er geen managers zijn die daar momenten voor organiseren, dan moet er dus een structuur voor gemaakt worden. Ook als je niet in een zelfsturende organisatie werkt is het interessant om samen na te denken over hoe je feedback op een gelijkwaardige manier insteekt in je bedrijf.

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in zelforganisatie, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

  • Ons eerlijke verhaal delen, we maken het niet mooier dan het is
  • We hebben het zelf allemaal moeten uitvogelen, we kennen dus niet alleen de theorie, maar ook de weerbarstige praktijk
  • Veel aandacht voor jou als persoon in de workshop, zodat je ook echt naar huis gaat met dingen die relevant zijn voor jou

🙋 Ik wil graag een collega meenemen naar de workshop, kan dat?

Ja zeker! Dat raden we zelfs aan, dan kun je namelijk samen reflecteren op de workshop en de opgedane kennis meteen toepassen in jullie organisatie. Daarom mag je een collega meenemen voor 50% korting. Vul de code 'COLLEGA' in bij aanschaf van het tweede ticket en de korting wordt automatisch verrekend.

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

  1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
  2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl.

🍝 Een kijkje in de keuken bij Bord&Stift:

Delen met vrienden