Feestavond Wijkfeest de Zuidlanden

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

Tof dat je erbij bent! We zien je graag op het Wijkfeest!

Feestavond Wijkfeest de Zuidlanden

Hoe eindig je een spetterend Wijkfeest? Uiteraard met een spetterende feestavond in de tent! Scoor hier jouw toegangstickets!

Door Wijkfeest de Zuidlanden

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 7 sep. 2019 20:00 - zo. 8 sep. 2019 01:00 CEST

Locatie

Techumerpleats 2 Molkenkelder 8941 AJ Leeuwarden Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

(Toegang tot 18 jaar gratis!)

Ben jij erbij op zaterdagavond 7 september? Vanaf 20:00 uur sluiten we het Wijkfeest af met een zinderend zomerfeest in tent! Qmusic Event DJ Marc Bakker gaat ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan en blijft dansen tot in de late uurtjes?! Dus bestel nu je tickets, regel op tijd een oppas, trek een Oscar waardige outfit uit de kast en laat het feest beginnen!

OVER DJ MARC

DJ Marc Bakker is een allround DJ, o.a. te vinden op dorpsfeesten, bruiloften en Thema Party’s. Als Qmusic Event DJ draait hij de Foute Tracks naadloos aan elkaar met maar één doel: Feest in de tent. Dus: Dansschoenen aan, het is Party Time!’

Kaarten kosten in de voorverkoop €10 per stuk, aan de kassa €12,50. Toegang tot 18 jaar = gratis. Ga voor meer informatie over het wijkfeest naar wijkfeestdezuidlanden.nl. Of blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en Snapchat.

Over de organisator

Georganiseerd door
Wijkfeest de Zuidlanden

SAVE THE DATE!

Op do 8, vr 9 & za 10 september 2022 is het weer zover! Het leukste wijkfeest van het jaar: Wijkfeest de Zuidlanden! Dit jaar staat het feest in het teken van ‘Wijkfeest de Zuidlanden gaat Hollands’.

Overdag zijn er leuke activiteiten voor jong én oud. Zaterdagavonds gaat het dak er af in de feesttent met coverband Hooked On Red! Wedden dat je niet stil kunt blijven staan en blijft dansen tot in de late uurtjes?! Scoor hier alvast online je toegangtickets in de voorverkoop voor slechts €10,-. Aan de kassa kosten ze €12,50. (Tot 18 jaar toegang gratis!)

Alle buurtbewoners uit de wijk Zuidlanden (Techum, De Klamp, Wiarda en Goutum-Súd) zijn van harte welkom!

Volg ons ook op Facebook en Instagram. Zo blijf je altijd op de hoogte!