€ 10

Feestavond Wijkfeest de Zuidlanden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Techumerpleats

2 Molkenkelder

8941 AJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hoe eindig je een spetterend Wijkfeest? Uiteraard met een spetterende feestavond in de tent! Scoor hier jouw toegangstickets!

Over dit evenement

(Toegang tot 18 jaar gratis!)

Ben jij erbij op zaterdagavond 7 september? Vanaf 20:00 uur sluiten we het Wijkfeest af met een zinderend zomerfeest in tent! Qmusic Event DJ Marc Bakker gaat ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan en blijft dansen tot in de late uurtjes?! Dus bestel nu je tickets, regel op tijd een oppas, trek een Oscar waardige outfit uit de kast en laat het feest beginnen!

OVER DJ MARC

DJ Marc Bakker is een allround DJ, o.a. te vinden op dorpsfeesten, bruiloften en Thema Party’s. Als Qmusic Event DJ draait hij de Foute Tracks naadloos aan elkaar met maar één doel: Feest in de tent. Dus: Dansschoenen aan, het is Party Time!’

Kaarten kosten in de voorverkoop €10 per stuk, aan de kassa €12,50. Toegang tot 18 jaar = gratis. Ga voor meer informatie over het wijkfeest naar wijkfeestdezuidlanden.nl. Of blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en Snapchat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Techumerpleats

2 Molkenkelder

8941 AJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen