Gratis

Feestelijke lancering documentaire reeks Fix the world & make money!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Scheepvaartmuseum

1 Kattenburgerplein

1018 KK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 25 september gooien we de trossen los en lanceren in samenwerking met Amsterdam Capital Week de serie Fix the World & Make Money. Wij hopen dat jij hierbij aanwezig bent.

Fix the world and make money
Documentairemakers Erik Loots en Linda Vermaat volgden voor 24 uur non-stop vijf ondernemers van over de hele wereld. De startups verdienen geld met het bestrijden van vrouwonvriendelijke gedrag, het plastic probleem of armoede. Echter, het opnemen tegen de gevestigde orde gaat niet zonder slag of stoot.

Focus op House of Eléonore
Oprichter Bernd Damme: ‘Als je goed kijkt naar de diamantenindustrie is deze niet zo blinkend.’ Het nieuwe juwelenhuis zet daarom in op de duurzame, laboratory created diamanten. Na een succesvolle crowdfunding, krijgt de Amsterdamse startup flink wat tegenslag te verduren.

Na drie jaar legt House of Eléonore moe gestreden de handdoek in de ring. Wij tonen zijn verhaal in het Scheepvaartmuseum, op exact die plek waar Bernd zijn startup eerder lanceerde. Bekijk hier de trailer van House of Eléonore.

Feestelijke opening
Ilse Kwaaitaal (scouting lead Impact Hub Amsterdam) interviewt Bernd over de documentaire en zijn startup. Filmmakers Erik & Linda tonen hun lievelingsfragmenten afgewisseld met materiaal dat het nooit gered heeft. Na een feestelijk toast in samenwerking met *Chivas The Venture kun je de aflevering ter plekke bekijken. Graag aanmelden voor 20 september.

Graag bedanken wij Schalk + Lex van Triple & Michiel van BrightVibes voor hun steun en vertrouwen in de serie en in ons.

Zie hier ons persbericht incl alle trailers en hier de website.
V
ragen? Contact linda@twentiefour.com.

*De nieuwe ronde van de Chivas Venture - de wereldwijde competitie voor sociaal ondernemerschap waarbij je $1 miljoen in funding kunt verdienen - opent binnenkort.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Scheepvaartmuseum

1 Kattenburgerplein

1018 KK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen