€ 2,50

Femke's kinderatelier 23 juni

Venster Acties en details

€ 2,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Leuke teken- of schilderopdrachten en contact met je docent van SAKB KunstLokaal.

Over dit evenement

Hier vind je op woensdag om 12 uur een leuke teken- of schilder opdracht. Die opdracht blijft dan 3 weken staan dus je hebt alle tijd voor er weer een nieuwe opdracht komt.

Steeds zal het iets anders zijn maar we verklappen nog niet wat je zal gaan doen. Dat is elke drie weken een verrassing.

Heb je vragen over hoe iets moet dan kan je me die stellen op het feedbackmoment. Kijk op het rooster van de website. Daar staat hoe je op de woensdag van de opdracht met mij kan zoomen tussen 16:00 tot 17:00 uur. Dat is ook elke 3 weken.

Ik hoop dat je vaak mee zal doen.

Femke

Bestel hier de activiteit van 23 juni 2021. De activiteit blijft drie weken staan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator SAKB KunstLokaal

Organisator van Femke's kinderatelier 23 juni

SAKB KunstLokaal

Sinds 1975 is de Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) een gedegen centrum voor het opleiden in en beoefenen van de beeldende kunst. Wij bieden docenten met hoogwaardige en eigentijdse kennis de mogelijkheid deze te delen met mensen die graag beeldend bezig zijn.

Bij SAKB KunstLokaal vindt u cursussen voor volwassenen, jongeren en kinderen in ondermeer tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren en kunstgeschiedenis, onder begeleiding van bevoegde docenten / beroepskunstenaars. In de Open Ateliers beeldhouwen en tekenen & schilderen kan iedereen zelfstandig, dus zonder begeleiding werken (o.a. naar model).

SAKB KunstLokaal probeert een laagdrempelige organisatie te zijn. Iedereen is welkom, van beginnend amateur tot professional en van kunstliefhebber tot leek. De lessen worden gegeven door voornamelijk gediplomeerde docenten met ruime werkervaring en met aandacht voor elk werkniveau.

https://www.sakb.nl

Ouderkerkerlaan, 1185 AB Amstelveen

Kunst To Go

"Kunst To Go" is een initiatief van SAKB KunstLokaal om de coronatijd prettiger te maken en heeft als doel activiteiten aan te bieden waarmee je thuis aan de slag kan.

https://www.kunstlokaaltogo.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen